arkadaşıma akşam yemeğine giderken :) en son ne zaman aileni özledin?
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2008 #1,461 arkadaşıma akşam yemeğine giderken en son ne zaman aileni özledin?
B Çevrimdışı barut Yeni Üye İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2008 #1,462 suan en son ne zaman bian önce yaz tatili gelsin diye dua ettin..
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2008 #1,463 yarıyıl var yaza ne hacet... en son ne zaman konuştukça üzüldün? die sormicam şimdi dersin üzmiiim...
yarıyıl var yaza ne hacet... en son ne zaman konuştukça üzüldün? die sormicam şimdi dersin üzmiiim...
B Çevrimdışı barut Yeni Üye İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2008 #1,464 en son nezaman anlayisli oldugunu farkettin
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2008 #1,465 barut ' Alıntı: en son nezaman anlayisli oldugunu farkettin Genişletmek için tıkla ... :: hiçbizaman en son ne zaman çay içtin???
barut ' Alıntı: en son nezaman anlayisli oldugunu farkettin Genişletmek için tıkla ... :: hiçbizaman en son ne zaman çay içtin???
B Çevrimdışı barut Yeni Üye İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2008 #1,466 suan içiyorum en son ne zaman patlayana kadar su içtin
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2008 #1,467 barut ' Alıntı: suan içiyorum en son ne zaman patlayana kadar su içtin Genişletmek için tıkla ... pek içmem zaten doktorumdan fırça yedim bu yüzden en son ne zamn neti bırakmak zorunda kaldın???
barut ' Alıntı: suan içiyorum en son ne zaman patlayana kadar su içtin Genişletmek için tıkla ... pek içmem zaten doktorumdan fırça yedim bu yüzden en son ne zamn neti bırakmak zorunda kaldın???
B Çevrimdışı barut Yeni Üye İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2008 #1,468 gecen gunku takviye ekip saolsun en son ne zaman birine kaba kuvvet kullandin :ihihih
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 15 Ocak 2008 #1,469 ablama dün gece,yastıkla... nese kardeş muhabbetine doyum olmaz ben gidiim ufak ufak
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 17 Ocak 2008 #1,471 yaklasık bı ay once ıkı kısıyı ayırırken bende kavgadan nasıbımı almıştım. en son ne zaman kendın için bişeyler yaptın?
yaklasık bı ay once ıkı kısıyı ayırırken bende kavgadan nasıbımı almıştım. en son ne zaman kendın için bişeyler yaptın?
Z Çevrimdışı z@rip Üye İslam-TR Üyesi 17 Ocak 2008 #1,472 hiçbii zaman :: en son ne zman Allah için birşey yaptın?
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 24 Ocak 2008 #1,474 z@rip ' Alıntı: hiçbii zaman :: en son ne zman ALLAH için birşey yaptın? Genişletmek için tıkla ... Herzaman elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. En son ne zaman kendini çirkin hissettin? :ihihih
z@rip ' Alıntı: hiçbii zaman :: en son ne zman ALLAH için birşey yaptın? Genişletmek için tıkla ... Herzaman elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. En son ne zaman kendini çirkin hissettin? :ihihih
M Çevrimdışı MORdüşler Yeni Üye İslam-TR Üyesi 5 Mar 2008 #1,475 hatırlamıyorum.. en son ne zaman kalp kırdın?
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Mar 2008 #1,476 hep kırar sonra yapıştırırım :cimcime2 en son ne zaman üç tane hapı birden yuttun :cimcime2
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 6 Mar 2008 #1,477 hergün yaptığım her melanet işte hapı yutuyorum :cimcime2 en son nezaman kankinin enseye şaplak vurdun :şaplak
hergün yaptığım her melanet işte hapı yutuyorum :cimcime2 en son nezaman kankinin enseye şaplak vurdun :şaplak
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Mar 2008 #1,478 :şaplak şimdi en son ne zaman birine sataşmadan gününü geçirdin
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Mar 2008 #1,479 şimdilik bugun en son ne zaman yanlış anlaşıldığını düşünüp üsülsün
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 6 Mar 2008 #1,480 hep hep :üzgünüm en son ne zaman özledin