hiç.ziyaretçiler sağolsun :mutlu en son ne zaman tesbih çektin
E Çevrimdışı Eslemsena Üye İslam-TR Üyesi 14 Eyl 2007 #741 hiç.ziyaretçiler sağolsun :mutlu en son ne zaman tesbih çektin
G Çevrimdışı GuNISIGI Yeni Üye İslam-TR Üyesi 14 Eyl 2007 #745 yarim saat önce. :benkizgin En son ne zaman namaz kildin?
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 15 Eyl 2007 #746 az önce.. otobüsten indim istanbula namaz kılayım dedim..kıldım ama çorabımın biri kayboldu ben dde anlamadım düştü galiba
az önce.. otobüsten indim istanbula namaz kılayım dedim..kıldım ama çorabımın biri kayboldu ben dde anlamadım düştü galiba
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 15 Eyl 2007 #747 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: az önce.. otobüsten indim istanbula namaz kılayım dedim..kıldım ama çorabımın biri kayboldu ben dde anlamadım düştü galiba Genişletmek için tıkla ... :muhaha en son ne zaman çorap kaybettin :muhaha
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: az önce.. otobüsten indim istanbula namaz kılayım dedim..kıldım ama çorabımın biri kayboldu ben dde anlamadım düştü galiba Genişletmek için tıkla ... :muhaha en son ne zaman çorap kaybettin :muhaha
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 15 Eyl 2007 #748 sabahtan.. birazdan da aklımı kaybedeceğim.. üst kat aşağı inecek az sonra
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 15 Eyl 2007 #753 soruları hep ben mi soracam? en son ne zaman soru sordun?
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 15 Eyl 2007 #758 geçenlerde sanırım.. sana da bi resim vereyim sen de onu ullan daha güzeldir