önemli değil ne zaman yediğimi hatırlamıyorum en son ne zaman çay içtin
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 16 Eyl 2007 #821 önemli değil ne zaman yediğimi hatırlamıyorum en son ne zaman çay içtin
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 16 Eyl 2007 #822 gece sahurda.. en son ne zaman benim soru yazdığımı gördün
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 16 Eyl 2007 #824 ben şaşırmam genelde.. en son ne zaman kimseye kızmadın
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 16 Eyl 2007 #826 daha okunmadı .. en son ne zaman en son ne zaman dedin
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 16 Eyl 2007 #831 dün akşam en son ne zaman açıııım diye bağırdın))
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 16 Eyl 2007 #835 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: dün galiba sen? Genişletmek için tıkla ... az önce açlıktan kendime hakim olamadığımı görünce... çok somurtkan birimisin???
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: dün galiba sen? Genişletmek için tıkla ... az önce açlıktan kendime hakim olamadığımı görünce... çok somurtkan birimisin???
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 16 Eyl 2007 #837 HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: yoo aslında çok gülüyon derler hep bana sen Genişletmek için tıkla ... aslında uzaktan görenler çok oldun falan diyor ama dostlar arasında çok matrak biriyimdir... somurttuğum az görülür...
HaLiD BiN VeLiD ' Alıntı: yoo aslında çok gülüyon derler hep bana sen Genişletmek için tıkla ... aslında uzaktan görenler çok oldun falan diyor ama dostlar arasında çok matrak biriyimdir... somurttuğum az görülür...
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 16 Eyl 2007 #838 o da kötü ortasını bulalım olurmu şimdi de ben gideyim balık alayım annem yapsınbana tmm.. açsanız gelin zaten açsınızdır
o da kötü ortasını bulalım olurmu şimdi de ben gideyim balık alayım annem yapsınbana tmm.. açsanız gelin zaten açsınızdır
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 17 Eyl 2007 #840 yorgun değilim en son ne zaman sabah koşusu yaptın???