dur. daha sözümü açmadım. kim bilir o sözde neleri anlatmak istedim :muhaha
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Ocak 2007 #21 dur. daha sözümü açmadım. kim bilir o sözde neleri anlatmak istedim :muhaha
T Çevrimdışı tuençise Üye İslam-TR Üyesi 29 Ocak 2007 #22 deli ' Alıntı: dur. daha sözümü açmadım. kim bilir o sözde neleri anlatmak istedim :muhaha Genişletmek için tıkla ... :vavaaaa :vavaaaa :vavaaaa neler anlatmak istenizin meraklı melahat olarak merak ettim :muhaha :muhaha :muhaha ynok ynok
deli ' Alıntı: dur. daha sözümü açmadım. kim bilir o sözde neleri anlatmak istedim :muhaha Genişletmek için tıkla ... :vavaaaa :vavaaaa :vavaaaa neler anlatmak istenizin meraklı melahat olarak merak ettim :muhaha :muhaha :muhaha ynok ynok
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Ocak 2007 #23 erkekler anlatmak istediğimi az- çok anlar herhalde. erkeklere mahsus haller yani :muhaha bayanları pek ilgilendirmemesi gereken konular :muhaha
erkekler anlatmak istediğimi az- çok anlar herhalde. erkeklere mahsus haller yani :muhaha bayanları pek ilgilendirmemesi gereken konular :muhaha
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 21 Eyl 2007 #25 6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca ben buyum herhalde