İslam adına bana verebileceğiniz bir şey varsa talibim ben ellerim boş geldim.
H Çevrimdışı havz-ı kevser Yeni Üye İslam-TR Üyesi 26 Eki 2007 #1 İslam adına bana verebileceğiniz bir şey varsa talibim ben ellerim boş geldim.
V Çevrimdışı vuslatım Üye İslam-TR Üyesi 26 Eki 2007 #2 aleykum selam kardesım hoşgeldın önemlı olan zaten elleri açmak deil mi rabbım bizi de eli açık olanlardan eylesin selametle
aleykum selam kardesım hoşgeldın önemlı olan zaten elleri açmak deil mi rabbım bizi de eli açık olanlardan eylesin selametle
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 30 Eki 2007 #3 hoşgeldin kardeşim hayırla geldin inş... ::
S Çevrimdışı su_damlası Üye İslam-TR Üyesi 30 Eki 2007 #4 amin... hoşgeldiniz aramıza... üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inş.
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 30 Eki 2007 #5 :)sümeyye:) ' Alıntı: hoşgeldin kardeşim hayırla geldin inş... :: Genişletmek için tıkla ... +1
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 30 Eki 2007 #6 Aleyküm selamm.. :: hoşgeldinn üyeliğin hayırlı ve daim olsunn.. Selametle..
E Çevrimdışı enes bin malik Misafir 30 Eki 2007 #7 ginger ' Alıntı: :)sümeyye:) ' Alıntı: hoşgeldin kardeşim hayırla geldin inş... :: Genişletmek için tıkla ... +1 Genişletmek için tıkla ...
ginger ' Alıntı: :)sümeyye:) ' Alıntı: hoşgeldin kardeşim hayırla geldin inş... :: Genişletmek için tıkla ... +1 Genişletmek için tıkla ...