selamun aleyküm hayırlara vesile olmasını dilerim...
N Çevrimdışı Nihade Yeni Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2008 #1 selamun aleyküm hayırlara vesile olmasını dilerim...
Çevrimdışı hifa Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2008 #2 Aleykum selam,saol ya :cihad yaf ben bu nicki sevmedim kiyam degis sunu ya :hacınine
N Çevrimdışı Nihade Yeni Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2008 #3 hoşbuldumm teşekkürler yaf beni bilen KIYAM diye bilir amma bu sitede başka bi kıyam varmış idare et hifacan
hoşbuldumm teşekkürler yaf beni bilen KIYAM diye bilir amma bu sitede başka bi kıyam varmış idare et hifacan
Çevrimdışı hifa Üye İslam-TR Üyesi 8 Eyl 2008 #4 odami senin gibi yaziyodu yaa belki artik gelmiyordur dur bakalim admin kardesler bakarlar insallah... belki nickine kavusursun :ahim
odami senin gibi yaziyodu yaa belki artik gelmiyordur dur bakalim admin kardesler bakarlar insallah... belki nickine kavusursun :ahim
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 9 Eyl 2008 #6 Aleyküm selammm ... Hoşgeldiniz Üyeliğiniz hayırlı olsun ... Hayırlı fprumlar ...
N Çevrimdışı Nihade Yeni Üye İslam-TR Üyesi 9 Eyl 2008 #8 olmaz tabi yaf olur mu heç :yale :güller herkese teşekkürler :ahim
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 9 Eyl 2008 #9 Aleyküm selam hoş gelimişin... :cemaat hayırlı paylaşımlar... :cemaat :yale
N Çevrimdışı Nihade Yeni Üye İslam-TR Üyesi 9 Eyl 2008 #11 hoşluklar buldum efendim teşekkür ederim :dondurma :cimcime11
H Çevrimdışı HeLeN Yeni Üye İslam-TR Üyesi 9 Eyl 2008 #12 a.s hoşgeldin ya tanıyamadım bir an.. hoşluklar bulursun inş. :ahim
? Çevrimdışı ... Üye İslam-TR Üyesi 9 Eyl 2008 #13 hoşgeldim kardeşim.... :cemaat inşlh çok seveceksin burayı... hayırlı olsun...
Ö Çevrimdışı Örnek Üye İslam-TR Üyesi 9 Eyl 2008 #15 sAmAnpAn ' Alıntı: hoş geldinn Genişletmek için tıkla ... +1
Çevrimdışı hifa Üye İslam-TR Üyesi 9 Eyl 2008 #16 Örnek ' Alıntı: sAmAnpAn ' Alıntı: hoş geldinn Genişletmek için tıkla ... +1 Genişletmek için tıkla ... himmm puan ha :cimcime1
Örnek ' Alıntı: sAmAnpAn ' Alıntı: hoş geldinn Genişletmek için tıkla ... +1 Genişletmek için tıkla ... himmm puan ha :cimcime1
N Çevrimdışı Nihade Yeni Üye İslam-TR Üyesi 10 Eyl 2008 #18 tekrardan teşekkürler :ahim güzel bi karşılama oldu :yale
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 10 Eyl 2008 #19 :cimcime11 :yuppi2 :islam-tr ye insAllah hosgeldin kardesim :ahim
N Çevrimdışı Nihade Yeni Üye İslam-TR Üyesi 10 Eyl 2008 #20 :coşku :basketbol :dans1 :dans2 :dill2 :dill :merhaba :örgü apatya :cimcime11 :cimcime8 hoşbuldumm :ahaboleoldum
:coşku :basketbol :dans1 :dans2 :dill2 :dill :merhaba :örgü apatya :cimcime11 :cimcime8 hoşbuldumm :ahaboleoldum