Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kisisel dertler birakilip da yalnizca Allah'in dini dusunuldugu vakit, dertler de mutluluga donusur insaAllah.
Bunun bildigim en guzel orneklerinden biri Seyh ul-Islam Ibn Taymiyya'dir, Allah ondan razi olsun, ona merhamet etsin, amin.
Kisisel dertler birakilip da yalnizca Allah'in dini dusunuldugu vakit, dertler de mutluluga donusur insaAllah.
Bunun bildigim en guzel orneklerinden biri Seyh ul-Islam Ibn Taymiyya'dir, Allah ondan razi olsun, ona merhamet etsin, amin.
mecbur değiliz burada üye olarak kalmaya....çok moralimizi bozarsa çıkarz olur biter.....haddini bilsin kendisi yeter..!!!!....
bir müslümanla nasıl konuşması gerektiğinide bilsin......kimse bunu kaldırmak zorunda değil... ayrıcalığını açıklar mısınız bana arkadaşın...niye kendisine cevap vermeyecek mişim..??
mecbur değiliz burada üye olarak kalmaya....çok moralimizi bozarsa çıkarz olur biter.....haddini bilsin kendisi yeter..!!!!....
bir müslümanla nasıl konuşması gerektiğinide bilsin......kimse bunu kaldırmak zorunda değil... ayrıcalığını açıklar mısınız bana arkadaşın...niye kendisine cevap vermeyecek mişim..??
sorun o değiL....büyük küçük yazmak bunu söyLemesi önemLi değiL...kendisinn ayrıcaLığı oLDugunu düşünüyorki cevap vermeyeceksin bana diyor...o yorumu kızdırdı beni ...farkını merak ettimm..usLubsuz yorumLarını kontroL etmeLi..
subhanaLLah...!....aramızda anLaşmazLık oLamayacak kadar yeni tanıştık....sorun yok.....müsLümanLar dikkat etmeLi usLubLArına anLam veremedim manasız cevabına o kadar..hakkınızı heLaL ediniz...gereksiz bir mevzu adına konu uzamasın...dua iLe...
haddimi öğrendim. artık susuyorum. özür dilerim çok sizden. kendimi bilmezlik ettim. hakkınızı helal edin. çok çok özür dilerim sizden kabul edin lütfen
walla uzun zamandır uyeyım bazı kardeşler sırf cevap olsun dıye gereksız yere laf salatası yapıyor
gelmiş işte bı kardeş hemen polemiğe girmeye ne gerek var bırak tüm harfleri büyük yazsın veya küçük çok sıkıntı olursa özelden mesaj atarsın Allah için uyarırsın
Bende dedim ne uzuyor bu selamun aleykum başlığı . Beni gülümsettin ya Samanpan kardeşim
Emo neydi öğrendik . Ya ara sıra haberli habersiz emoluk hepimizde oluyor. ya bi de duvarlara böyle acaip yazılar renkli boyalarla karakterle satanist midir nedir diyorup renkler şekiller. Bunlar ne ola(tür) Samanpan?
haddimi öğrendim. artık susuyorum. özür dilerim çok sizden. kendimi bilmezlik ettim. hakkınızı helal edin. çok çok özür dilerim sizden kabul edin lütfen