Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Haber Esad, Nusra Cephesi'nin Kara Listeye Alınmasını Istedi

  • Konbuyu başlatan Ebu & Dücane
  • Başlangıç tarihi
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
16:02, 12 Nisan 2013 Cuma

Esad yönetimi BM'den Nusra Cephesi'nin kara listeye alınmasını istedi

Dünya Bülteni / Haber Merkezi

Suriye Dışişleri Bakanlığı, El Kaide liderlerinin Nusra Cephesi ile ilişkileri ve niyetlerine dair açıklamalarından sonra harekete geçti. Şam yönetimi, BM Genel Sekreteri ve BM Güvenlik Konseyi başkanına gönderdiği iki mektupta Nusra Cephesi'nin kara listeye alınmasını istedi.
Bakanlık gönderdiği mektuplarda, El Kaide liderleri ile Nusra Cephesi liderlerinin internette yayınlanan ses kayıtlarına dikkat çekerek, Suriye hükümetinin daha önce BM'nin dikkatini daha önce bu tehlikeye çekmek için girişimlerde bulunduklarını belirtti.
Bakanlık; Katar, Suudi Arabistan, Türkiye ve Libya gibi birçok devletin ''terör''le mücadele ve Güvenlik Konseyi'nin ilgili kararları doğrultusunda üstlerine düşen sorumluluğu yerine getirmemekle suçladı. BM Güvenlik Konseyi'nden ''terör''ü desteklemekle suçladığı ülkelere baskısını artırmasını isteyen Suriye yönetimi, 'Nusra Cephesinin' BM Güvenlik Konseyi'nin 1267 ve 1989 nolu kararları doğrultusunda El Kaide örgütüne tabi örgütler ve gruplara ilişkin olarak kara listeye alınmasını istedi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
G Çevrimdışı

gulyabanii

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Irak el kaidesinin bu açıklamasının sonucu pek hayr oldu gibi gözükmüyor.
Tabi biz acizane pc başından sallıyoruz, hayr olmuşda olabilir.

Allah svt. en doğrusunu bilir.
 
E Çevrimdışı

Ebu & Dücane

Guest
Dünyada şeytanlar saltanatı bırakmak istemedikçe,kukla olarak hükümlerine tabi olup onlara yaranmaya çalışan ve kendine verilecek dünyalık bir pay arzusu ile bekleyen mürtedler giderek artıyor.
 
M Çevrimdışı

Musluman.

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
O Değilde Tüm Mesajlarına Baktım "NARSU" Neden Ban yemiş acaba bi bilgisi olan var mı?
 
Üst Ana Sayfa Alt