Acaba Tuzla ya da yakınlarında sohbet falan yapılan mescid tarzı bi yapılanmanız varmı ?
Y Çevrimdışı yunus9278 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 18 Eyl 2012 #1 Acaba Tuzla ya da yakınlarında sohbet falan yapılan mescid tarzı bi yapılanmanız varmı ?
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 18 Eyl 2012 #2 Sitemizin herhangibi yerde yapılanma tarzında bir şeyi yoktur, olamaz da... Soruyu doğru sorarsanız sevinirim.
Sitemizin herhangibi yerde yapılanma tarzında bir şeyi yoktur, olamaz da... Soruyu doğru sorarsanız sevinirim.
Y Çevrimdışı yunus9278 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 18 Eyl 2012 #4 yapılanma derken dergah tarzı gibi düşündüm ?
B Çevrimdışı BirMusluman Aktif Üye İslam-TR Üyesi 18 Eyl 2012 #5 yunus burası cemaat sitesi değil burasi islami bilgilerden faydalanacağın tevhid akidesini öğreneceğin bir site.
yunus burası cemaat sitesi değil burasi islami bilgilerden faydalanacağın tevhid akidesini öğreneceğin bir site.
Y Çevrimdışı yunus9278 Yeni Üye İslam-TR Üyesi 18 Eyl 2012 #6 ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın Allaha emanet olun cümleten ..