selamün aleyküm ben geldim :yale hadi hayırlısı Bismillah... :vahh
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 29 Eyl 2007 #1 selamün aleyküm ben geldim :yale hadi hayırlısı Bismillah... :vahh
T Çevrimdışı try to not cry Yeni Üye İslam-TR Üyesi 29 Eyl 2007 #4 Aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatühü ve mağfireti ve hidayeti ve ŞEHADETİ ven nur ebeden ve daimen hoşgeldin kardeşim....
Aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatühü ve mağfireti ve hidayeti ve ŞEHADETİ ven nur ebeden ve daimen hoşgeldin kardeşim....
Çevrimdışı ruveyda İslam-tr Sakini Site Emektarı 29 Eyl 2007 #5 hoş geldin kardeşim.........selametle
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 30 Eyl 2007 #6 try to not cry ' Alıntı: Aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatühü ve mağfireti ve hidayeti ve ŞEHADETİ ven nur ebeden ve daimen hoşgeldin kardeşim.... Genişletmek için tıkla ... ruveyda. ' Alıntı: hoş geldin kardeşim.........selametle Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum.. selam ve dua ile...
try to not cry ' Alıntı: Aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatühü ve mağfireti ve hidayeti ve ŞEHADETİ ven nur ebeden ve daimen hoşgeldin kardeşim.... Genişletmek için tıkla ... ruveyda. ' Alıntı: hoş geldin kardeşim.........selametle Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum.. selam ve dua ile...
Çevrimdışı Birtat İslam-tr Sakini Site Emektarı 19 Ağu 2008 #9 esselamü aleyküm « : Eylül 29, 2007, 09:05:57 ÖS » ilk birinci yılınızı yaklaşıyor.. baklava dağıtacakmısınız?? :ahaboleoldum
esselamü aleyküm « : Eylül 29, 2007, 09:05:57 ÖS » ilk birinci yılınızı yaklaşıyor.. baklava dağıtacakmısınız?? :ahaboleoldum