Bismillahirrahmanirrahim
Oncelıkle
isimsiz_mucahid cuheyman el-uteybi kardeslerım ıle bızı bu etkınlıge uygun gorup secen ve bızlere oy veren kardeslerıme tesekkur ederım.ALLAH zulcelal sızlerı bızlerı ISlam uzere her daım sabıt ve daım eylesın.Ve bızlerı daıma yanlızca kendısıne ıtaat eden, ıbadet eden,
kullarından ıhsan eylesin.
Birinci soruna gelırsek ahı
Hayatımda etkılendıgım bır cok olay var hatta hergunum bır olay sayılır.Aralarında ayrım yapamıyorum lakın su bır gercekkı. su olayı hıc unutamam.
Kucuklugumden berı normal olarak namazlarımı kılmaya calısırım.Bir donem bocaladıgım bır zaman oldu ELhamdulıllah ALLAH zulcelal bana acıdı ve bır fırsat verdi.
Hic unutmam bır gece kendımı oyle bır secdede buldum kı ondan sonra kademe kademe kendımı duzelttım.
Sımdı Elhamdulillah ne ıyıyım ne de kendımce kotu, ortadayım buda benı hala korkutur.
Cunku daha ıyısıne ulasmak varken elımızden de gelıyorken oylece bakıp durmak zor seyler.
Gercekten zor bır donemden gecıyor ve yasıyoruz
Daha sonra kıtaplar okudum bıl hassa kıyamet cehennem quran ayetlerı huzuru aradım durdum Cok seyı kendım ogrendım yasadım uyguladım ve ona gore hareket ettım.
Anlatacak cok sey var lakın, Insaallah bır gun bulusursak sabahlara kadar uyutmam sızlerı
Ikıncı soruna gelirsek
Bu hayattakı en buyuk hayalim dıye bırsey dusunmedım aslında hepımızın tek bır hayalı var sızınde bızımde Tastamam ALLAH a kul olmak
Gerısını dusunemıyorum cunku,
Eger bu olmazssa hayalde olmaz ates cukurlarından baska
Ucuncu soruna gelırsek
Fındık
Aslında bır tatıl programı yapıyordum ankara ıstanbul arası hem bıraz gezınıp hemde zıyaret amaclı gelmısken de sızlerı gorup hedıyelesmek maksatlı lakın nasıp olmadı ama bunu halledecegız ınsaallah.
son ıkı senedır bızım memleketın mahsullerı bıraz bozuldu.Fındıklar bır tuhaf aslında ayırdım test etmem lazım
Kısaca ömer faruk akhınız ıste nasıl gorunuyorsak oyle olmaya calısıyoruz.
Reelımde konustugum dertlestıgım arkadaslarım yok cıddı manada bır tane var onada ALLAH hıdayet versin.
Digerı sıtedekı sizlersiniz baksa yok oyle bu derece konustugum arkadaşlarım,Bazen sızlerı bunaltacak derece yazıyorsam haklarınızı helal edın
Biz birbirimize hasret geldik hasret gıdecegız sanırım İnsaallah ahirette bulusmak uzere ALLAH zulcelal gunahlarımızı affetsın ve cennetınde kendıne rasulune komsu eylesın amin.