Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Facebook'ta Suriye Sayfalarına Yoğun Saldırı

M Çevrimdışı

Mervan Hadid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Facebook'ta bir çok türkçe ve arapça Suriye sayfası bu saldırı sonucu kapatıldı. Destek olmak için facebook kullanan arkadaşlar aşağıdaki hesapları şikayet edip kapattırmaya çalışsınlar.

ÖNEMLİ DUYURU

Suriye'deki İslami cephelerin Esed yanlısı PYD güçlerine karşı savaşması sonucu PYD ve PKK destekli Kürt hacker grupları Facebook'ta bir çok islami sayfaya saldırı düzenlediler.
Kürt Hacker Grubu "Zilzal Kurdistan" Suriye İslam Cephesi'nin resmi arapça sayfasını saldırı sonucu hacklemiştir. Ayrıca birçok Nusret Cephesi yanlısı sayfa ve bu operasyona katılan sayfalar bu saldırı sonucu kapanmıştır.

Bu saldırıyı yapanlardan bazıları tesbit edilerek aşağıda listelenmiştir.
Aşağıdaki hesapları şikayet ederek bu saldırıya karşı bizlere destek olmanızı istiyoruz.

https://www.facebook.com/w7id.jojo
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004272309161&fref=pb&hc_location=profile_browser
https://www.facebook.com/dilo.aram1fref=pb&hc_location=profile_browser
https://www.facebook.com/evindareciya15
https://www.facebook.com/profile.php?id=100005200570930
https://www.facebook.com/tall.abyad.news
 
halid.bin.velid Çevrimdışı

halid.bin.velid

Üyeliği İptal Edildi
Banned
şikayetin verimi olarak 1 tanesi kapatılmış
https://www.facebook.com/dilo.aram1fref=pb&hc_location=profile_browser

şikayetlerim yaptıktan sonra müsadenizle eleştirim olcak

fecbook ortamında özgür suriye ordusu fecbook admine defalarca dedimki paylaşım yaptınız kadar şikayete yapalım belirli bir kitleniz fecbook üstünde oluştu gerek porngrafi gerek islam dinie hakaret edici adresleri belirleyerek şikayet edelim o kadar anlayışlı insan çıktıki ne geriye dönüp cevap verdi nede yorum yazdı nede böyle bir faliyeti oldu pardon 2 kere böyle bir faliyet gözterdi çok güzel verim oldu sonra boş verdi ve kendilerini fecbook üstünde eleştirdim halde geri dönüşte yapmadı
 
Said El Ensariyy Çevrimdışı

Said El Ensariyy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Sanal ortamda kafirlerin müşriklerin sayfasına şikayet isteği dediğin gibi fiilen kiliseye sinagoga havraya vs giripte, sonradan şikayet etmek gibi sayılmaz Allahu Alem; çünkü fiili bir ziyaret gezinti vs yok ve de şikayetin yararı da; küfür ve şirk içerikli sayfaların kapanmasıdır...
(Benim görüşüm budur İnşaAllah.)

 
Said El Ensariyy Çevrimdışı

Said El Ensariyy

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Evet facebookta kafiri kafire şikayet durumu var ama yine de facebookta müslümanlara ağır hakaretler eden, Allah(Sübhaneu ve Teala)'a, Rasulullah(s.a.s)'a, İslam'a hakaret eden(Haşa) sayfaların kapanması için bundan başka çarede yok malesef; Elbet zalimlerin hesabı görülür İnşaAllah...
 
M Çevrimdışı

Mervan Hadid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Kafirler küfürleri ile birlikte kıyamete kadar hep olacak.Bunun önüne kimse geçemez.Bunun için tabiki bizde sonuna kadar mücadele edeceğiz.Onlar küfürleri ile ne Allah (svt)'a ne de bizler için mukaddes olan şeylere zarar veremezler.Bakın bir müslüman kafirlere özgü onların sahibi ve çoğunlukta olduğu bir yere girerse burada da onların zulümlerine maruz kalırsa suçlu kendidir.Ne işin var kafirlerin olduğu yerde ? Bizler onların yaptığı şeylere muhtaç değiliz.İstersek kendimiz facebook gibi müslümanların sahibi ve çoğunlukta olduğu tevhidi ve cihadı yaymak ve anlatmak için sosyal ağlar kurabiliriz.Böylece onların bizlere net aracılığı ile yaptığı hakaret,baskı ve yasaklamaların önüne geçebiliriz.Bir sorunla karşılaşırsak da bu sefer kafiri müslümana şikayet ederiz.Uzun lafın kısası onların sahibi olduğu yerlere zorla girip kendimize onların içinde yer edinme çabasını yakışıksız,sonrasında onlar tarafından yaplıan hakaret ve yasaklamalar karşında mücadele etmeyi de havanda su dövmek olarak görüyorum.Benim değinmek istediğim nokta bu.

Daha önce bir çok site kuruldu ve kapatıldı biliyorsundur, internet bizim güdümümüzde değil malesef. Facebook'u kullanma amacımızda bu tür haberleri yaygınlaştırmak. Sosyal paylaşım siteleri çıktığından beri site ve forumların eski popülerliği kalmadı. Bu anlamda özellikle Suriye devrimi facebook üzerinden yayıldı dünyaya. O ortamları elbette tasvip etmiyorum ama bu iş için kullanıldığında önemli bir silah haline dönüşebiliyor.
 
Hilafet Sancağı Çevrimdışı

Hilafet Sancağı

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
gerçektende facebook'ta suriye cihadıyla ilgili sayfaların çoğunu kapattılar.Benim takip ettiğim sayfalar birkaç gün ancak dayanıyor ondan sonra esedçiler ve pkk'lıların şikayetleriyle kapatılıyor.
 
C Çevrimdışı

coban6842

Üyeliği İptal Edildi
Banned
tevhid ve cihad sayfalarının 3 ü kapatılmıştır.El Zerkavi Eğitim Kampı Şam Ghoutta da Isis mezunları konu paylaşım olduğu için resimleri sildim
 
Üst Ana Sayfa Alt