Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Fatih Tezcan Mısır Hakkında

Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Yeni ismi ; Rasim ozan tecan :) istihbaratla nasıl bir anlatlasma yaptı merak ediyorum dogrusu ilginc :))

K Çevrimdışı

Kuşçu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Silah milah yok diyor ama bir kemalisti eline geçirirse kafasını koparır.

Yaw, vallahi anlamıyorum. Allah'ın apaçık ayeti dururken, savaşa karşı savaş diye, peygamberin hadisi dururken, cennet kılıçların gölgesi altındadır, diye. Bu insanlar ne diye hala ütopik bir düşünceyle biz hoşgörüyle islamı getireceğiz diyorlar ki?

Dmokrasini kur, yıkarlar. Başını ört, el uzatırlar. Sen onlara karışma, onlar sana karışırlar. Küfretme, küfrederler.

Sen onları cehennemle korkutursun ama ancak onun nefretini arttırırsın. O halde Ancak ve ancak Allah'ın hidayet verdikleri müslüman olabilir. Bu demokrasiyle de olacak değildir.

Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Hamas gerekli acıklamayı yaptım :) istihbarat beni alırsa bilgin olsun :))

Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ben simdi uyuycam sabah namazında gelsinler daha heycanlı oluyor :)) neden sevsinler beni :) beni sevmeyen olsun :)))

samanpan Çevrimdışı

samanpan

.
Site Emektarı
sabah namazında dua etmezsen bana robot resmini de otobüs duraklarına astırtırım.

Ebu Yusuf Çevrimdışı

Ebu Yusuf

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Sana simdi dua etcem sabahda etcem soz inş. Hadi hayırlı geceler sende bana et dua inşaAllah :) vesselam

Üst Ana Sayfa Alt