Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İmam Ali Rıza (Ra) Fatihayı ölmek üzere olan bir Hiristiyana izah ederek Allah c.c 'ın izni ile onun bir MÜSLİMAN olarak ölemesine sebeb oluyor Muhakak ki sebebini ALLAH C.C bilir.
8.İmam Ali Rıza (Ra) Fatihayı ölmek üzere olan bir Hiristiyana izah ederek Allah c.c 'ın izni ile onun bir MÜSLİMAN olarak ölemesine sebeb oluyor Muhakak ki sebebini ALLAH C.C ve Rasulu ve Ehlibeyti bilir.
8.imam diyor her kim ki sia dininde ki 12 imamin masum olduğuna peygamberlerden üstün olduğuna (bu sia alimleri ve 12 imam inancı nin gereğidir) inanır sa şeksiz suphesiz kafir olur
@sawt_al_jihad Yanlış düşüncelere yol açtıysam özür dilerim kardeşlerim.Kimse inanmak istemediği şeylere inanmak zorunda değil burada Meshep,Din,Dil ırk meselesi yapmak için paylaşmadım tekrar Özür Dilerim. Yetkililer konuyu kaldırırsa sevinirim.
aman hocam. bu forum; dışarıdaki insanların mezhepci, vahhabi, suudcu, radikal diye adlandırdığı insanlarla (kardeşlerle) dolu. böyle şeyleri paylaşman burda çok dikkat çekmez ve ciddi tenkidlerin hedefi olursun.
8.İmam Ali Rıza (Ra) Fatihayı ölmek üzere olan bir Hiristiyana izah ederek Allah c.c 'ın izni ile onun bir MÜSLİMAN olarak ölemesine sebeb oluyor Muhakak ki sebebini ALLAH C.C bilir.
@sawt_al_jihad Yanlış düşüncelere yol açtıysam özür dilerim kardeşlerim.Kimse inanmak istemediği şeylere inanmak zorunda değil burada Meshep,Din,Dil ırk meselesi yapmak için paylaşmadım tekrar Özür Dilerim. Yetkililer konuyu kaldırırsa sevinirim.
aman hocam. bu forum; dışarıdaki insanların mezhepci, vahhabi, suudcu, radikal diye adlandırdığı insanlarla (kardeşlerle) dolu. böyle şeyleri paylaşman burda çok dikkat çekmez ve ciddi tenkidlerin hedefi olursun.
Kardeşim,paylaştığın video ders verici olabilir,faydalı olabilir.Burada tenkit edilen senin 8.imam,9.imam demen.Bu şia inancının alametidir.Yalnızca
İmam Ali Rıza demen yeter.Peygamber soyundan gelen bir alimdir.Beğenmemezliğimiz paylaştığın imama değil,onu Şiiler gibi adlandırmana.
Axi benim de seni tekfir ettiğimi falan sanma sakın farkettiysen kim inanır sa o kafir dedim bu ehli sunne vel cemaa nın uslubudur güneşten daha açık bir küfür olmadıkça tüm ama tüm selef iki şehadet i söyleyen e ve namaz kilana müslüman hükmü vermiştir. Vallahul mustean esselamu aleykum
Not : söyleyen den kasıt anlamını bilerek red ve kabul ile söylemek.