Fethullah Gülen Neye Hizmet Ediyor ????

E Çevrimdışı

ebuhasanelmakdisi

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Resulullah (sav) buyurdular ki: "Allah ilmi , insanların [kalbinden] zorla söküp almaz. Fakat ilmi, ülemayı kabzetmek suretiyle alır. Ulema kabzedilir, öyle ki, tek bir alim kalmaz. Halk da cahilleri kendine reis yapar. Bunlara meseleler sorulur, onlar da ilme dayanmaksızın [kendi reyleriyle] fetva verirler, böylece hem kendilerini hem de başkalarını dalalete atarlar."

Buhari, İlm 34, İ'tisam 7; Müslim, İlm 13, (2573); Tirmizi, İlm 5, (2654)

Papazların sadık dostu fethullah Gülenden İslam düşmanlarına ,Tağutlara, diktatörlere,binlerce müslümanın kanına giren zalimlere ÖVGÜ

Reha Muhtar_ Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz ?

F.gülen_Mustafa Kemal İDARİ DAHİ idi

YouTube Video ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=7zdzNpUgX8s

Andolsun, biz her ümmete: "Allah'a kulluk edin ve tağuttan kaçının" diye tebliğ etmesi için bir elçi gönderdik Böylelikle, onlardan kimine Allah hidayet verdi, onlardan kiminin üzerine sapıklık hak oldu

Fethullah Gülen Hangi Amaca Hizmet Ettiğini Açıklıyor

Demokratik düzenin aleyhinde değiliz
Cumhuri Sitemin yanındayız
Rejimle ideoloji ile kavgamız yoktur
Emniyet emniyet işlerinde bizi yanında bulacak
Askeriyye kendi işlerinde bizi daima yanında bulacak
Emniyet ve Askeriyye ile beraber nizamın yanında anarşinin karşısında olacağız

İZLE

Youtube Linki=

http://www.youtube.com/watch?v=_WeF1B6XayU

Ahmed- Çevrimdışı

Ahmed-

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Bu adam sanırım ağlayarak insanları aldatmış Allah bunu iki alemdede zelil etsin yüzünü kara çıkarsın ona baglanan zavallı körlere görmelerini sagırlarada Rabbim eger bir hayır murad ediyorsa ki bilmiyoruz işitmelerini nasip etsin hidayet versin akıl izan bir an önce gerçekleri görüp tevbe nasip etsin yoksa sonu pişmanlıktır.

Enfal.571 Çevrimdışı

Enfal.571

İslam-tr Sakini
Site Emektarı
videolarin hicbiri acilmiyor. baska bir program deneyebilirmisiniz???

ALLAH(c.c.) razi olsun

S Çevrimdışı

Seyfullah Putkıran

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Çok hoşuma gitti, banada yer yer sohbetlerde soruyorlar, hocam Atatürk hakkında ne diyiceksiniz, bu kişiler gerek onun sevenkleri gerekse devlet görevlileri olurlar, onlara dediğim bilrisinki yaşadığüımız ülke şartlarında onun hakkı korunuyor yasa ile ve öyleki ben bu yüzden internette yazdığım yazılar sebebile tehtidlerde aldım nitekim beni dava ile suçlamak istiyenler oldu öyleki savcılağa vericeğini bildirenlerde oldu nitekim benim de atatürk hakkında söylediğim tek cümle siyasi dahi olurdu ama hocaefendin bunu söylediğini bilmiyordum tevafuk olmuş çünkü Atatürk hakkında ona hakreti aşmadan söylibiliceğim bir cümledir dahi demek ver gerçekten dahidir çünkü üstad hazretleri o diyor siyasi alanda dahidir. Ve eğer dahi olmasa devletin gidşatını değiştirip birden bu şekle getiremezdi varsa sizde bu dahilik sizde varın değiştirin.
Atatürke dahi demenin neresi hata :) Atatürk zannettiğinizden çok daha zeki ve çok daha siyaset ve idare bilir kişiydi. Ve söylenebilicek söz bu kadardır. Başka Söz söyliyemiyoruz. Unutmayın her hakkında konuşturan devlet lideri bbir dahidir. Dahilik o kişiyi mübarek kılmaz sadece dünyada yaşarken şarltını güzelleşitrmesine yarar. Ahireti dünya yaşamındaki rahatlığından farklıdır insanın. Orda mizan ayrı, anayasa ayrıdır onun için burda hükümdar olan orda zelil olabilir, burda zelil olan orda hükümdar olabilir.

Geri
Üst Ana Sayfa Alt