Filistine vardım. ALLAH yardımcımız olsun

ihvanımüslim Çevrimdışı

ihvanımüslim

ALLAHIN KULU
İslam-TR Üyesi
Selamun aleyküm kardeşlerim.

Uzun süren yolculuğum ardından Filistindeki müslüman kardeşlerimize yardıma Filistin topraklarına vardım. Yolda kafirler çok dert çıkardılar lakin sağ sağlim vardık Allaha şükür. 3 Müslüm kardeşim daha vardı bana yardım eden. Şimdi burada Eyyüp adındaki bir abimizin evinde kalıyoruz. Kendisi bize kapısınu açtı Allah razı olsun ondan. Elektrik sıkıntısı var bu yüzden sürekli olarak yazamayacağım. Ancak şarz edebildikçe sizlere durumumu güncelleyeceğim inşallah. Şuanlık durum böyle. Telefonum eski olduğundan kalitenin kusuruna bakmayın. Elimden geldiğince sizlere fotoğraf göndereceğim.
1000072256.png

S Çevrimiçi

simurg

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Aleyküm selam muhterem,

Öncelikler Allah ecrinizi versin, ayaklarınızı sabit kılsın. Gerçek inananların hayalini siz gerçekleştirmişsiniz maşallah. Hangi süreçlerden geçtiniz , resmi kanallardan mı yoksa kendi çabalarınızla mı oldu Allahu alem beni heyecanlandırdı. Eğer imkanı varsa bizlerde üzerimize düşeni inşallah yapacağız.

Abdulmuizz Fida Çevrimiçi

Abdulmuizz Fida

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ
Admin
Selamun aleyküm kardeşlerim.

Uzun süren yolculuğum ardından Filistindeki müslüman kardeşlerimize yardıma Filistin topraklarına vardım. Yolda kafirler çok dert çıkardılar lakin sağ sağlim vardık Allaha şükür. 3 Müslüm kardeşim daha vardı bana yardım eden. Şimdi burada Eyyüp adındaki bir abimizin evinde kalıyoruz. Kendisi bize kapısınu açtı Allah razı olsun ondan. Elektrik sıkıntısı var bu yüzden sürekli olarak yazamayacağım. Ancak şarz edebildikçe sizlere durumumu güncelleyeceğim inşallah. Şuanlık durum böyle. Telefonum eski olduğundan kalitenin kusuruna bakmayın. Elimden geldiğince sizlere fotoğraf göndereceğim. Ekli dosyayı görüntüle 34691
Âleykum selam we rahmetullah;
kardeşim 2 gün önce burada mesajlaşıyorduk, nasıl uzun süren yolculuk ?