Flistinli Cocuk Yanarak Can Verdi....

ibni kayyım Çevrimdışı

ibni kayyım

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
rotamız filistin yükümüz insani yardım amacımız özgür islami filistin...gayemiz ilayı kelimetullah... kardeşler unutmayın mustazaf sadece filistinde değil afganda . patani de , şişende, moro da, somalide, v.s unutmayın cihat her yerde ancak şu anda büyük cihat taliban cepesidir... özgür filistin için cesur talibana tam destek...

ibni kayyım Çevrimdışı

ibni kayyım

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
rabbim yahudi ve nasırlarını helak et. onlara mücahitlerinin elleriyle azab et. mücahitleri muzaffer kafirleri iza elil et.....aaamiiin

helen-2 Çevrimdışı

helen-2

Üye
İslam-TR Üyesi
Allah belalarını versin Allah'ın gazabı onların üzerine olsun pis vahşiler. Rabbimin vadiidir onların yok oluşu müslümanların elinden olacak inşeAllah :((

T Çevrimdışı

tewhid-el-hak

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Allah kardeslerimize yardim etsin akhilerr oyle bir durumdayizki nefsimizdenmi seytanin bizi kandirmasindanmi o kadar dunyada musluman varken elimizden hiç bir sey gelmiyor acaba neden iman eksikliinden tewhid eksikliginden Allah'i birleme eksikliginden birlesip kafirlere karsi savasma korkusu yuzunden bizim halimiz ne olacak ? biz allah'in dininden uzklasip seriatmi istiyoruz ? nasilda kendimizi kandiriyoruz . ALLAH bizleri tewhid yolunda muhammed salallahu aleyhi we selemin suneti yolunda gitmeyi din taki tamamen Allah'in dini olana kadar musriklerle mucadele etmenin cesaretini o kuvvetli imani versin AMIN bunun için çalismaliyiz insh'allah dunyayi birakip ahiretimizi dusunmemiz lazim insh'allah o kadar cecenistanda afghanistanda filistinde dogu turkistanda somalide irak'ta ve diger muslumanlar'in katledildigi yerlerde o muslumanlar biz onlar'in musluman kardesleri olarak bizden yardim istedikleri zaman niye el uzatmadik niye birlesip ordu halinde onlara saldirmadik niye hepimiz sadece kendimizi dusunuduk o ahiret gunu o insanlar'in hakkini nasi odicez Allahu tealaya ne cevap verecez hiç dusndukmu ?