Y
Yaklaşık bir haftadır keyfim gıcır. Anamın bacakla bel arasında ciddi bir sıkıntı vardı. Yıllardır adım atmakta zorlanıyordu. Bir hafta önce memlekete gönderdik. Alternatif tıp ile uğraşan diyarbekirli bir amca var. Daha önce amcaya tedavi olanlarin baskısiyla en başta teyzemin tabiki. Neyse gitmiş tedavi olmaya amca boynuzla vakumlamış kesmiş biçmiş sarı sarı irinler ve siyah kanlar çıkarmış. Annemle memlekete gittiğinden beri her gün konuşuyoruz. Sesinde bir mutluluk bir heyecan. Kadıncağizin yaşam kalitesi arttı resmen. 2 gündür ama bu keyfi tam olarak yasiyamiyorum. Cocuklari kayganaya bıraktım. Yarin gelicekler insaAllah. Ev bir sessiz keyifsiz bunaltici. Lise zamanlarimda anne ve babam için aglardim baslarina birsey gelirse ben n yaparım diye kaybetme korkusuyla. Şimdi ise eşim ve cocuklarim için aglamiyorm ama endiseleniyorm. Her nimetin ayrı bir imtihani var. Rabbim imtihanlarimiza dayanma gücü versin.
(Bu yoruma benzer bir yorum site duzelmeden önce yapmıştım baktim geri gelmedi yazma ihtiyaci duydum kendimce saygılar.)
(Bu yoruma benzer bir yorum site duzelmeden önce yapmıştım baktim geri gelmedi yazma ihtiyaci duydum kendimce saygılar.)