İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günlük yazmaya ara vermistim kisa bir zamandir...Yogun ve su misali akip giden günlerden geriye kalan sadece sanirim eksilen takvim yapraklari :uzgunumm dilerim o yapraklar bos degil dopdolu eksiliyordur yada doluyordur! :crycry
Günlük yazmaya ara vermistim kisa bir zamandir...Yogun ve su misali akip giden günlerden geriye kalan sadece sanirim eksilen takvim yapraklari :uzgunumm dilerim o yapraklar bos degil dopdolu eksiliyordur yada doluyordur! :crycry
bugün bitince yarın başlayacak inş.. günlerimi sayacaksın simurg kardeşim güzelce yaşamaya bak
harikayağmur var günlük ben biraacık ıslandım :öptüm:/// :öptüm:///
simurg kardeşim kötümser olma moralsiz de olsan nasıl olursan ol herşeyde gülümseyecek bir yön bulabilirsin. yarına umutsuz bakman gereksiz kendimden biliyom... )