AA bırısı sumeyyeme curuk mu dedı ben lafın yarısından mı yakalayıp anladım noluo gene burda ?
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ara 2007 #221 AA bırısı sumeyyeme curuk mu dedı ben lafın yarısından mı yakalayıp anladım noluo gene burda ?
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ara 2007 #222 deli ' Alıntı: haklısın galiba... vermemişler... vermedikleri gibide çürük olanını kakalamışlar bize hafalanoldum Genişletmek için tıkla ... huuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooop deli ahi noluyoz :huhuuhuu
deli ' Alıntı: haklısın galiba... vermemişler... vermedikleri gibide çürük olanını kakalamışlar bize hafalanoldum Genişletmek için tıkla ... huuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooop deli ahi noluyoz :huhuuhuu
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ara 2007 #223 :)sümeyye:) ' Alıntı: deli ' Alıntı: haklısın galiba... vermemişler... vermedikleri gibide çürük olanını kakalamışlar bize hafalanoldum Genişletmek için tıkla ... huuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooop deli ahi noluyoz :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... sen kızma sumeyyem bırak ben kızarım sanırım yıne onun elı surctu :benkizgin :benkizgin :benkizgin
:)sümeyye:) ' Alıntı: deli ' Alıntı: haklısın galiba... vermemişler... vermedikleri gibide çürük olanını kakalamışlar bize hafalanoldum Genişletmek için tıkla ... huuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooop deli ahi noluyoz :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... sen kızma sumeyyem bırak ben kızarım sanırım yıne onun elı surctu :benkizgin :benkizgin :benkizgin
Çevrimdışı :)sümeyye:) İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ara 2007 #224 yok canım nie kızim kızmayınca daha ii oluyo delirtemedim die bu sefer o kızıyo :dillll
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 31 Ara 2007 #225 hıııııııııııı... demek taktiğin buydu... öğrendiğim iyi olmuş
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 31 Ara 2007 #229 soğuktan... suratı öylece kasılıp kalmışta... yoksa o esnada gülüyordu :huhuuhuu biz anlayamasakta
Çevrimdışı awesome İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 31 Ara 2007 #230 bılmem nıe kızmıstım hatırlamıorum .
C Çevrimdışı cigdem Üye İslam-TR Üyesi 6 Ocak 2008 #231 Selam.. Benim bugün içimde bir sıkıntı var nedeninide bilmiyorum. Ruhum daralıyor. :uzgunumm
G Çevrimdışı ginger İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Ocak 2008 #233 deli ' Alıntı: bu gün zor geçecek galiba :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... aynen delüüü :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 7 Ocak 2008 #234 ginger ' Alıntı: deli ' Alıntı: bu gün zor geçecek galiba :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... aynen delüüü :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... aynen delüüü :huhuuhuu
ginger ' Alıntı: deli ' Alıntı: bu gün zor geçecek galiba :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... aynen delüüü :huhuuhuu Genişletmek için tıkla ... aynen delüüü :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 7 Ocak 2008 #236 sende şaşkın şaşkın bakacak yer arıyorsun ama :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 7 Ocak 2008 #238 diyomki... neredeyse her lafıma şaşkın şaşkın bakıyorsun :huhuuhuu hayırdır gösüne bişimi kaçtı :huhuuhuu
diyomki... neredeyse her lafıma şaşkın şaşkın bakıyorsun :huhuuhuu hayırdır gösüne bişimi kaçtı :huhuuhuu
I Çevrimdışı "iNŞiRaH" Misafir 7 Ocak 2008 #239 senle bi alakası yokk, ben günlüğe yazıom, hem sen neden üzerine alınki :huhuuhuu
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 7 Ocak 2008 #240 bu oyuna yine başlamayalım lütfen... en son awesomwylw oynadığımızda çok uzun sürmüştü :huhuuhuu