Duyuru Forumda Aktifliğe Çağrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Es selamu aleykum,

Hakkınızı helâl ediniz, konu gidişatını korumak için alınmış bir önlem olarak:

En son yazılan konu dışına çıkan ilk mesaj ve ardınca verilen diğer tüm cevaplar silinmiştir.

İlk mesajın bağlamında kalmak kaydıyla konuyu devamen yoruma açıyorum. Ve altını çizerek:

Kardeşlik çağrısı olan bir konudur bu; tartışma oluşturma potansiyeli taşıyan mesajlarınızı lütfen ilgili bir konuya devam mesajı olarak veya yeni konu açarak yazınız.

Hayırlı forumlar dilerim herkese )

Ummu Aişe Çevrimdışı

Ummu Aişe

حسبنا الله ونعم الوكيل
Site Emektarı
Es selamu aleykum,

Sanırım bu yaklaşık 1 hafta içindeki gelişim süreci ile "forum tarihinin en hızlı gelip giden admini olarak" kayıtlara geçeceğim, ancak kişisel şartlarım cidden elvermedi, mazur görülsün lütfen.

Forum için bu aktiflik çağrısı yaptığımda normal üyeydim bu arada, dolayısı ile bu çağrım adminlikten ayrılıyor oluşumla iptal olmuyor, devamını arzu ederim. Ve dilerim görev olarak da, kısa sürede benim yerime benden çok daha iyi, işini daha iyi yapan kardeş/kardeşler gelir.

Cümleten sağlıcakla kalın diliyorum, dua eder, dua beklerim. Es selamu aleykum kardeşlerim.

Not:

Gitmeden konuyu kilitliyorum, ki hatırlamak istediğim bu güzel hali bozulmasın. Konuya dahil olan, genel olarak da forumdaki katkısı ile kalplere iyi gelen, Allah için gayret gösteren herkesten Rabbim radı olsun dilerim. Gerek geçmişte, gerek gelecekte... "Elhamdülillah, iyi ki..." dediğim çok güzel günleri hatırlayarak ayrılıyorum aranızdan.

Yarım kalmış ortak hedeflerimiz olanlar da, ayrıca hakkınızı helâl edin. Biliyorum ki bu gayretinizle birlikte Allah için çok güzel projelere imzalar atacaksınız. Bu yolda duam her daim sizlerle birlikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...