deli ' Alıntı:şantiyeciyim hacı abi... yakında kendimide ısıya ve rutubete karşı yalıtımlıyacam... haliyle şantiyede geceliyoruz sayılır... hele yarın bir blok teslimatı var... yetişmesi için sabahlıyacaz yine... zati bu ülkede hayat biter, inşaat işleri bitmez be kardeş ya :üzgünüm
sen nasil tercih edersin gozluklumu gozluksuzmu yada hangi marka arabayla tercihe goredeli ' Alıntı:amcaya çarparken gözlüklerin gözündemiydi yoksa, yoksam gözlüksüzmü çarptın :kıskıs
hazal35 ' Alıntı:deli ' Alıntı:şantiyeciyim hacı abi... yakında kendimide ısıya ve rutubete karşı yalıtımlıyacam... haliyle şantiyede geceliyoruz sayılır... hele yarın bir blok teslimatı var... yetişmesi için sabahlıyacaz yine... zati bu ülkede hayat biter, inşaat işleri bitmez be kardeş ya :üzgünüm
ya benim deli kardesim sen ne isle mesgul ve ne isle mesgul degilsin :bilmiyorum :bilmiyorum :bilmiyorum :utandım :utandım
NeZnam ' Alıntı:sen nasil tercih edersin gozluklumu gozluksuzmu yada hangi marka arabayla tercihe goredeli ' Alıntı:amcaya çarparken gözlüklerin gözündemiydi yoksa, yoksam gözlüksüzmü çarptın :kıskıs