H
AMİN AMİN..İNŞAALLAH DUA EDECEĞİM KARDEŞİM..SubhanAllah ... Allahumme amiiiin kardeşim . Rabbimiz günahlarımızı şehadetimize engel kılmasın bizleri affetsin dualaşalım güzel kardeşim
AMİN AMİN..İNŞAALLAH DUA EDECEĞİM KARDEŞİM..SubhanAllah ... Allahumme amiiiin kardeşim . Rabbimiz günahlarımızı şehadetimize engel kılmasın bizleri affetsin dualaşalım güzel kardeşim
Forumun en unutulmazibeni unuttunuz akhiler forumdaki özelliğimi bilmek istiyorum doğrusu
Forumun Kalbi en hassasi:kptmya:bizide unutmuşlar,her halde az girmemizden, foruma...
Aslinda en habercisi De diyebiliriz,.@el furkan,@farkındayız da dahilForumun en unutulmazi
Cok sukur akhim kurtulduk senden...Allah swt mubarek,hayirlisiyla daim,Gonullerinize ve evlerinize saadet nasip etsin.Nişanlandım iki hafta önce allaha Şükür. Çok Hayirli bir eş inşallah.
Cok sukur akhim kurtulduk senden...Allah swt mubarek,hayirlisiyla daim,Gonullerinize ve evlerinize saadet nasip etsin.
Kurtulduk sayılmaz tam, hemen sorularıma cevap bulup rahattip buraya yüklicem inşallah....
Forumun En çok kyrmanladın değil mi ?) @EBU HANİFE
ben de aşırı evlenmek istiomForumun en cok evlenmek isteyen uyesi @sehit58
Nasil yardımcı olabılırız akhiben de aşırı evlenmek istiom