İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BENCE BAŞLIK YANLIŞ ONLAR MAZLUM DEĞİLKİ HEPSİ BİRER hiZBULLAH...HEPSİ BİRER MÜCAHİT..HEPSİ BİRER ASLAN..
asıl mazlum olanlar o şeytanın askerleri..Ve yüce RABBİM onları kahredecek inşALLAH......
Eskiden beri devam eden kıyım halen devam etmekde işin kötüsü sadece çeçenya değil diğer bölgelerinde müslüman kıyımı devam etmekde Allah bizlere akıl versin ve bizleri affetsin islam dinine son derece sert saldırılar var ve hemen hemen hiç bir şey yapamıyoruz..
SEVGİLİ KARDEŞLERİM BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN AMA ŞİMDİ BİZİM KENDİMİZ VE NEFSİMİZİ HESABA ÇEKMEMİZ GEREKMİYORMU KARDEŞLERİMİZE YAPILAN ZULÜMLER KARŞISINDA DAHA NE KADAR SESSİZ KALACAĞIZ ALLAH[C.C]BİZE SORMUYACAKMI EY KULLARIM KARDEŞLERİNİZ YANI BAŞINIZDA HUNHARCA KATLEDİLİRKEN NEDEN YARDIM ETMEDİNİZ EVET İNANIYORUMKİ BİZLER CEVAP VEREMİYECEĞİZ BEN MÜSLÜMAN BİRİ OLARAK BUNA SEYİRCİ KALMAK İSTEMİYORUM
Arkadaslar, kardesler olaylara tek tarafli degil de objektif bakmak lazim.
Dinimizde afyon, uyusturucu kullananilarak cihad yapmak var mi?
Dinimizde dusmanin kafasini, kulagini keserek ve vidyoya cekerek ailesine gondermek var mi? ve daha neler neler ? Ondan sonra herkesi mazlum gozu ile bakmaya davet ediyorsunuz.
Bence olayin nedenini, sebabini, kaynagini, destegini ogrenelim ve fotograflarin altina kucuk bir komment yazarsak daha gercekci olacagini dusunuyorum.