Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Gazze’de mücahidlere karşı toplu savaş!

K Çevrimdışı

Küresel Haber

Üyeliği İptal Edildi
Banned
Amerikan New York Times gazetesi İsrail ve Hamas Hareketi’nin Gazze’deki mücahidlerden beraber tedirgin olduğunu yazdı. Habere göre Hamas Hareketi, Selefi grup mensuplarını tutukluyor, evlerini basıyor, silahlarına el koyuyor.

Küresel Haber / Defne Bayrak
New York Times Gazetesi hem İsrail’in hem de Gazze Şeridi’ni kontrolü altında tutan Hamas Hareketi’nin Selefi Cihadi Hareketlerden yana endişesinin giderek arttığını ifade ederek bu endişe nedeniyle iki tarafın da Selefi Cihadi hareket mensuplarına baskı yaptığına işaret etti.

‘Hamas Hareketi, Selefi grupları bastırıyor’ ifadesini kullanan Amerikan gazetesi Selefi cemaat üyelerinin, Hamas’ın son günlerde kendilerine karşı tutuklama kampanyası yürüttüğü, fiilen Ceyşu’l Ümmet grubunun silahlarına el koyduğu sözlerine de yer verdi.

Ardından İsrailli yetkililerin, Gazze’ye silah akışından ve Gazze dahilindeki cemaatlerle güney sınırı boyunca mevcut olan ve Sina’daki cemaatler arasındaki bağlar hususunda uyarılarına dikkat çekti. Son olarak ise Gazze’nin merkezinde bir mülteci kampında yaşayan ve 2009 yılında Hamas Hareketi tarafından bastırılan Ensar Allah Ordusu’nun Hamas Hareketi’nin korkusundan ismini vermek istemeyen bir üyesinin şu sözlerini aktardı: ‘Hamas bizi sıkıştırıyor ve evlerimizi basıp perişan ediyor. Bizler Hamas, İsrail ve Mısır tarafından takip ediliyoruz.’
 
K Çevrimdışı

karabatak

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Benim bildiğim mücahidler bir açıklama yaptığı zaman altına not düşerlerdi.
Ya da afg islam emirliği gibi açıklamalarına bildiri numarası verirlerdi ya da kassam tugaylarıda olduğu gibi
 
M Çevrimdışı

Muvahhidah

Üye
İslam-TR Üyesi
Amerikanın ve israilin iki grubu birbirine düşürme oyunları..

Biz Müslümanlar böyle tuzaklara meyilli olduğumuz sürece 300 yıl daha bize zafer yok !
 
K Çevrimdışı

karabatak

Aktif Üye
İslam-TR Üyesi
Müslümanlar cemaatler veya cemaaterin sempatizanları kendi görüşüne yakın olanların dışında olan herkesi tu kaka olarak gördüğü sürece bir adım atamazlar.Tabi bu cemaatlerin liderlerini ve cemaatlerin kendilerini müstesna tutuyorum.cihadi cemaatlerin böyle bir derdi ve gündemi olmuyor.

Genelde sempatik olmayan sempatizanların böyle dertleri oluyor.Tıpkı emir dokko ve komutan mühenned olayında olduğu gibi.

Kraldan çok kralcı olmaya gerek yok derim acizane.
 
Üst Ana Sayfa Alt