Osman Özkan, Khandahar yakınlarında abd kafir askerleriyle girdiği bir çatışma sonucu şehid düştü.
A Çevrimdışı Anti-Siyonist Üye İslam-TR Üyesi 24 Haz 2008 #1 Osman Özkan, Khandahar yakınlarında abd kafir askerleriyle girdiği bir çatışma sonucu şehid düştü.
Çevrimdışı Enfal.571 İslam-tr Sakini Site Emektarı 24 Haz 2008 #2 Allah (c.c.) razi olsun Rabbim sehadetini kabul etsin. gözyaslarimi tutamadim. Rabbim sehadete susamis her mümine sehitligi nasib etsin. (amin)
Allah (c.c.) razi olsun Rabbim sehadetini kabul etsin. gözyaslarimi tutamadim. Rabbim sehadete susamis her mümine sehitligi nasib etsin. (amin)
Çevrimdışı Pulcet Forumun Bekçisi Site Emektarı 24 Haz 2008 #3 ne mutlu O na .... :üzgünüm Rabbim şehadetini kabul eder inş. ....:gül
Çevrimdışı HAMAS İslam-tr Sakini Site Emektarı 24 Haz 2008 #5 Allah azze ve celle kalbimizden hiçbir zaman şehadet arzusunu almasın
Çevrimdışı deli İslam-tr Sakini Site Emektarı 24 Haz 2008 #6 amin... o arzuyu aldımı ardından imanda gider ahi... rabbim şehadetini makbul kılısın...
H Çevrimdışı hakem Yeni Üye İslam-TR Üyesi 8 Eki 2008 #7 Kodadiyla Habİle Allah Rahmet Etsİn Şehadetİnİ Kabuletsİn.Çok Orjİnal BİrkardeŞtİ.
Çevrimdışı hayalet Aktif Üye İslam-TR Üyesi 8 Eki 2008 #8 ~irem~' Alıntı: Allah (c.c.) razi olsun Rabbim sehadetini kabul etsin. gözyaslarimi tutamadim. Rabbim sehadete susamis her mümine sehitligi nasib etsin. (amin) Genişletmek için tıkla ... Rabbim InsAllah kabul buyursun Sehadetini ey Genc Sehid...............
~irem~' Alıntı: Allah (c.c.) razi olsun Rabbim sehadetini kabul etsin. gözyaslarimi tutamadim. Rabbim sehadete susamis her mümine sehitligi nasib etsin. (amin) Genişletmek için tıkla ... Rabbim InsAllah kabul buyursun Sehadetini ey Genc Sehid...............
Çevrimdışı !sLaM4eVeR لا اله الا الله Admin 8 Eki 2008 #9 Rabbim şehadetini kabul etsin bize de nasip etsin.