Biraz beyin egzersizi yapalım. ben 7. saniyede atı buldum.:) yüzde doksanı bulamıyormuş.:komik:
A Çevrimdışı Aleyna İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #1 Biraz beyin egzersizi yapalım. ben 7. saniyede atı buldum. yüzde doksanı bulamıyormuş.:komik:
A Çevrimdışı Aleyna İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #2 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Buldum :kyfmyrn: Ekli dosyayı görüntüle 10412 Genişletmek için tıkla ... tebrikler, kaçıncı saniye de buldun? hem cevabı niye veriyorsun? hemen... başkalarıda bulmak için kafa yorsaydı....
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Buldum :kyfmyrn: Ekli dosyayı görüntüle 10412 Genişletmek için tıkla ... tebrikler, kaçıncı saniye de buldun? hem cevabı niye veriyorsun? hemen... başkalarıda bulmak için kafa yorsaydı....
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #3 aleyna' Alıntı: tebrikler, kaçıncı saniye de buldun? hem cevabı niye veriyorsun? hemen... başkalarıda bulmak için kafa yorsaydı.... Genişletmek için tıkla ... I'm sorry. Sildim tekrar mesajimi kimse görmemistir bu saatte. Yaklasik 10 saniye sürdü bulmam..
aleyna' Alıntı: tebrikler, kaçıncı saniye de buldun? hem cevabı niye veriyorsun? hemen... başkalarıda bulmak için kafa yorsaydı.... Genişletmek için tıkla ... I'm sorry. Sildim tekrar mesajimi kimse görmemistir bu saatte. Yaklasik 10 saniye sürdü bulmam..
A Çevrimdışı ahmet ömer İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #4 benim gözdemi problem var bilemedim 10 dkdır bulamadım
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 13 Mar 2015 #5 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: I'm sorry. Sildim tekrar mesajimi kimse görmemistir bu saatte. Yaklasik 10 saniye sürdü bulmam.. Genişletmek için tıkla ... Hee tabii
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: I'm sorry. Sildim tekrar mesajimi kimse görmemistir bu saatte. Yaklasik 10 saniye sürdü bulmam.. Genişletmek için tıkla ... Hee tabii
A Çevrimdışı Aleyna İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #6 teşekkür ederim, ben de çok hızlı buldum 10 saniye sürmedi.:hmmm:
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 13 Mar 2015 #7 ahmet ömer' Alıntı: benim gözdemi problem var bilemedim 10 dkdır bulamadım Genişletmek için tıkla ... At yok hacı abi bi bölümü var yanıltma var soruda
ahmet ömer' Alıntı: benim gözdemi problem var bilemedim 10 dkdır bulamadım Genişletmek için tıkla ... At yok hacı abi bi bölümü var yanıltma var soruda
A Çevrimdışı Aleyna İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #8 Abdullah Yusuf' Alıntı: Hee tabii Genişletmek için tıkla ... Abdullah Yusuf görmüş demek ki.
A Çevrimdışı ahmet ömer İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #9 ha tamam bakış açısı şimdi buldum
H Çevrimdışı Hattab Amedi İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #10 aleyna' Alıntı: Biraz beyin egzersizi yapalım. ben 7. saniyede atı buldum. yüzde doksanı bulamıyormuş.:komik: Genişletmek için tıkla ... Ben kurbağa görüyorumGözlerinizde sorun olabilir
aleyna' Alıntı: Biraz beyin egzersizi yapalım. ben 7. saniyede atı buldum. yüzde doksanı bulamıyormuş.:komik: Genişletmek için tıkla ... Ben kurbağa görüyorumGözlerinizde sorun olabilir
Çevrimdışı simsim Aktif Üye İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #11 adamlar çizmiş yahu at da bir şirin olmuş ki :harika:
Çevrimdışı Ummu İmara Lâ Tahzen,İnnâllahu Mêana İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #12 Ağzı ,kurbağa olan at..
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #13 Kadini gören adami bulsun. Adami gören kadini bulsun. Fareyi gören kediyi bulsun. Kediyi gören fareyi. (Kediyi bulamayan göz doktoruna ugramayi da unutmasin )
Kadini gören adami bulsun. Adami gören kadini bulsun. Fareyi gören kediyi bulsun. Kediyi gören fareyi. (Kediyi bulamayan göz doktoruna ugramayi da unutmasin )
E Çevrimdışı ebu isa İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #14 hafif gözleri kısıp bakınca herşey daha net gözüküyor
M Çevrimdışı Mavisakal Aktif Üye İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #15 aleyna' Alıntı: Biraz beyin egzersizi yapalım. ben 7. saniyede atı buldum. yüzde doksanı bulamıyormuş.:komik: Genişletmek için tıkla ... Belki biraz ilginç olcak ama atı zar zor farkettim fakat atı görmeden önce balık gördüm
aleyna' Alıntı: Biraz beyin egzersizi yapalım. ben 7. saniyede atı buldum. yüzde doksanı bulamıyormuş.:komik: Genişletmek için tıkla ... Belki biraz ilginç olcak ama atı zar zor farkettim fakat atı görmeden önce balık gördüm
Çevrimdışı simsim Aktif Üye İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #16 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Kadini gören adami bulsun. Adami gören kadini bulsun. Ekli dosyayı görüntüle 10413 Genişletmek için tıkla ... kadın şu ağız burun olan kısım mı?
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Kadini gören adami bulsun. Adami gören kadini bulsun. Ekli dosyayı görüntüle 10413 Genişletmek için tıkla ... kadın şu ağız burun olan kısım mı?
Çevrimdışı Ebu Muhammed Eymen Bir adım öteside, Bin adım öteside toprak.. Frm. Yöneticisi 13 Mar 2015 #17 Ati 2 saniyede buldum
A Çevrimdışı Aleyna İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #18 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Kadini gören adami bulsun. Adami gören kadini bulsun. Ekli dosyayı görüntüle 10413 Fareyi gören kediyi bulsun. Kediyi gören fareyi. (Kediyi bulamayan göz doktoruna ugramayi da unutmasin ) Ekli dosyayı görüntüle 10414 Genişletmek için tıkla ... kadın ve adamı buldm da nasıl anlatacam onu bilmiyorum. farede kedinin ağzı burnu. adamın yüzü silüet seklinde.
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Kadini gören adami bulsun. Adami gören kadini bulsun. Ekli dosyayı görüntüle 10413 Fareyi gören kediyi bulsun. Kediyi gören fareyi. (Kediyi bulamayan göz doktoruna ugramayi da unutmasin ) Ekli dosyayı görüntüle 10414 Genişletmek için tıkla ... kadın ve adamı buldm da nasıl anlatacam onu bilmiyorum. farede kedinin ağzı burnu. adamın yüzü silüet seklinde.
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Mar 2015 #20 Bu resimde ordek disinda hangi hayvan var? Bu resimde balinayi görebiliyonuz mu? Bu resimdeki kopek nerede?
Bu resimde ordek disinda hangi hayvan var? Bu resimde balinayi görebiliyonuz mu? Bu resimdeki kopek nerede?