İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gmail ile yapılan yazışma ve konuşmalar güvenlimi nederece güvenli veya güvensizdir msn ye nazaranmbu konuda yardımınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
şimdi anladım galiba telefon no istedi bende sallaDım bir numara oraya gitti kod galiba hayırlısı çünkü yazfıgım telefon numarasını göstererek bu yazıyı diyor alsana bir güvenlik ihlali oldu birde açık adres yazalım tam olsun yotube bey ve googl amca
Verify your account
Your verification code was sent to 054135
Enter your code
The code you entered didn't verify.
hakkınızı helal edin aslında bu numara varsa bu numara sahibi beni affetsin bir arayım bakalım aktifmi bu numara hellallık isteyeyim hiç aklıma gelmedi rahman beni affetsin uyarınız için Allah razı olur inşaallah sizden
hee güll güll ne güzel yavv epey moralim bozuldu o numara benim numaramda ola bilirdi ucuz kurtulduk kul hakkından şükür artık bu saatten sonra alan olursa oda benim sorumlulUgumda değil zaten numarayı sildim