Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güllere Sevdalılar Klibi Tüm Yönetici-editör-özelüye Ve Üyelerin Dikkatine
Allah cc razı olsun oncelıkle...sesını bıle duymadım işyerınde yasak çunku ondan sessız sadece goruntulerı ızledım...ama bı eksıklık var bu benım ızledığımde :crycry :crycry :crycry yınede yureğinize emeğinize sağlık memnun oldum...sadece uzuldum bunu belırtmek ıstedım :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry
kardeşim üzüldügün noktayı belirtirsen sevinirim çünkü klip 2 adet şimdi birincisini yayınladım Rabbim izin verirse 2 yayınlıcam orda da burda olmayan kardeşlerim var ama çok merak ettim üzüldügün noktayı
kardeşim üzüldügün noktayı belirtirsen sevinirim çünkü klip 2 adet şimdi birincisini yayınladım Rabbim izin verirse 2 yayınlıcam orda da burda olmayan kardeşlerim var ama çok merak ettim üzüldügün noktayı
yaf musab kardeşim guzelolmuş ellerıne sağlık kardeşlerimzinde burda sen nıye yoksunn :vavaaaa :huhuuhuu ben uzuldum herkez var hatta varrrr ama sen yoksun... :huhuuhuu
ALLAH cc razı olsun oncelıkle...sesını bıle duymadım işyerınde yasak çunku ondan sessız sadece goruntulerı ızledım...ama bı eksıklık var bu benım ızledığımde :crycry :crycry :crycry yınede yureğinize emeğinize sağlık memnun oldum...sadece uzuldum bunu belırtmek ıstedım :crycry :crycry :crycry :crycry :crycry
musab kardeşim bilmiyorum bu eleştirilerin şakamı gerçekmi Ama şunu bil bu hazırlamış oldugumuz klip tarzında animasyan sadece ve sadece Hasan Dursun Abimizin Önerisi ile yapıldı kendi ilahisinden koymak istedik ama bu denli resimlere yakışmadı Klibi 2 tane yaptım tüm burda hizmet eden kardeşlerimi tek klip almadı Ama Şunu bil Bu kliten İslam4 kardeşimin haberi yok olmadıgı bir şeyden bukadar konuşulması beni üzdü eger Hata edip böyle bir klip yaptımızdan bir kardeşimiz bile üzülse bu hiç bir şeye degmez bizim amacımız burda güzellikleri paylaşmak Aynı zamanda orda
director olarak islam4 kardeşimizi yazma fikri tamamen Hasan Abimizin Fikri
Can kardeşim Hasan Abim islam4 kardeşimin bu sitenin yöneticisi oldunu biliyor vede abimiz kendi ilahilerin bu resimlere gitmeyecegini söyledi bizde bunu yaptık şimdi sorarım sana site yöneticini bu klibe yönetmen denmesinde ne sakınca vatdır anlamıyorum sadece şunu diyorum yazmışın Hasan dursun abimizinin siteden haberi varmış diye
yazıyorlar kardeşim Medcezir isimli kişi hasan Abi Şevkiçoban oglu Rıza kardeşim :siyahnur adı altında mesaj atıyorlar ve adını şuan hatırlamadıgım kardeşlerim
Kardeşim Hiç Hoş gelmedik Bizler zaten burda idik ama sizin bu tavrınız ve kardeşiniz ruceneyi bukadar yanlış bir iş yapmış gibi davranmanız sizin formunuza yakışmadı sanırım bizler buranın İslam-tr oldunun unuttuk İslam kaynaştırma sevme sevgi güzellik dir bu gibi cevaplara gerek yok
saygı ve sevgi ile kalın ama saygınızdan taviz vermeyin
kardeşim dıkende guzeldır gulun parçasıdır...hayatta her konuda dıkenler bende kalsa bunu çok ıstıyorum dıkenler bende kalması :öptüm:/// bunu ınanın içten soyluyorum...rucane kardeşimizde hıç boş iş yapmamış :güller yureğine sağlık sızınde ole...yardımlarınız için...Allah cc razı olsun ınşAllah...kardeşlerinize bı hedıye etmışsınız çok tşkler...tercıhler duşunceler farklıdır...fakat amac hep aynıdır...