İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allahım Halepteki,Suriyedeki, Filistindeki,D.Turkistandaki,Arakandaki Iraktaki ve tüm mazlum beldelerin halkına yardım et..Ekli dosyayı görüntüle 15570
Pek cok yerde dernekler, vakıflar kendi bunyelerinde çalışmalar yapiyor,bu çalışma önüme düştü paylaşayim dedim fakat,
kac gündür esya topluyorum,gonderilenlerin çoğu, benim şahit olduklarim ciddi anlamda problemli. Bu tip bağışlarda umarim millet paçavra gondermekten tez elden vazgecer. Cok azi ise yariyor çünkü.
Pek cok yerde dernekler, vakıflar kendi bunyelerinde çalışmalar yapiyor,bu çalışma önüme düştü paylaşayim dedim fakat,
kac gündür esya topluyorum,gonderilenlerin çoğu, benim şahit olduklarim ciddi anlamda problemli. Bu tip bağışlarda umarim millet paçavra gondermekten tez elden vazgecer. Cok azi ise yariyor çünkü.
Ukhti bu çok acı bi durum bende Suriyeliler için topladım geçen mahalleden..bi teyze o kadar eski kötü getirdiki teyzecim sen al bunları yerler,camları sil ben bunları veremem dedim :kötü: