İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Icimdeki köylülüğe dur diyemediğim icin
Yogut kovasi ve pet siselerden sonra
Leğenlere domates biber fidesi ektim
Tek eksik marketlerden birinden meyve sebze kasasi alip salatalik patlican ekmek.
Icimdeki köylülüğe dur diyemediğim icin
Yogut kovasi ve pet siselerden sonra
Leğenlere domates biber fidesi ektim
Tek eksik marketlerden birinden meyve sebze kasasi alip salatalik patlican ekmek.
MaşaAllah benim kafamdansiniz. Soğan bile var . Bari araya bi kac çiçekte atın. .
Bide aman dikkat ani bi hareketle balkondan dusmesinler. Benim ablamin biberi vardı kolu degmisti ALLAHu alem dangg diye asagi dusmez mi 5.kattan. guzelim biber gitti. :amanAllahım
MaşaAllah benim kafamdansiniz. Soğan bile var . Bari araya bi kac çiçekte atın. .
Bide aman dikkat ani bi hareketle balkondan dusmesinler. Benim ablamin biberi vardı kolu degmisti ALLAHu alem dangg diye asagi dusmez mi 5.kattan. guzelim biber gitti. :amanAllahım
Sogan sarimsak nane maydonoz feslegen var hatta hic bunlari yazdan beri marketten almadim diyebilirim. Iyi oluyor =)
Kis cicekleri ektim sumbul filan acti ama 1 ay duruyor en fazla, lalemin acmasini bekliyorum.ciceklerimi de atmistim aslinda buraya.
O litreliklerin icine yeni zambak ektim nasipse haziran temmuz gibi acarlar.
Evvelden uğraşmisligim yok da yeni yeni heves ya da ozenti diyebilirim.
Sogan sarimsak nane maydonoz feslegen var hatta hic bunlari yazdan beri marketten almadim diyebilirim. Iyi oluyor =)
Kis cicekleri ektim sumbul filan acti ama 1 ay duruyor en fazla, lalemin acmasini bekliyorum.ciceklerimi de atmistim aslinda buraya.
O litreliklerin icine yeni zambak ektim nasipse haziran temmuz gibi acarlar.
Evvelden uğraşmisligim yok da yeni yeni heves ya da ozenti diyebilirim.