Günün Resmi ( Her Güne Bir Resim )
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 11 Haz 2014 #1,143
Çevrimdışı eL_Muhacir İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur Frm. Yöneticisi 13 Haz 2014 #1,145
M Çevrimdışı Mustafa Sabri İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 19 Haz 2014 #1,150 Hayvanların fıtratına ters olan şeyleri kesinlikle tasvip etmiyorum ama bu haliyle bile çok sevimli görünüyor
Hayvanların fıtratına ters olan şeyleri kesinlikle tasvip etmiyorum ama bu haliyle bile çok sevimli görünüyor
F Çevrimdışı furkan İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 19 Haz 2014 #1,151 Ebû rava el megribi şam islam Hareketinden en son lazkiye çatışmalarında şehid oldu sizce bu sahveciye benziyor mu?
Ebû rava el megribi şam islam Hareketinden en son lazkiye çatışmalarında şehid oldu sizce bu sahveciye benziyor mu?
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Haz 2014 #1,156 EBU HANİFE' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 6799 Genişletmek için tıkla ... ? anlaşılamadı:kötü:
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 20 Haz 2014 #1,157 LA' Alıntı: ? anlaşılamadı:kötü: Genişletmek için tıkla ... Simdi akhim soyle oluyor
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 20 Haz 2014 #1,158 EBU HANİFE' Alıntı: Simdi akhim soyle oluyor Genişletmek için tıkla ... hmm. tabi yaaa. anladım şimdi
EBU HANİFE' Alıntı: Simdi akhim soyle oluyor Genişletmek için tıkla ... hmm. tabi yaaa. anladım şimdi
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 20 Haz 2014 #1,159 LA' Alıntı: hmm. tabi yaaa. anladım şimdi Genişletmek için tıkla ... Aynen oyle yani