resim temsili çekilmiş sanki. İmam yok. Arkadakiler etrafı gözlüyor :D
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Ağu 2014 #1,261 resim temsili çekilmiş sanki. İmam yok. Arkadakiler etrafı gözlüyor
S Çevrimdışı SÖZVERDİK Aktif Üye İslam-TR Üyesi 8 Ağu 2014 #1,262 Akhiler kendim içinde geçerlidir allah affetsin bizleri inşallah
Çevrimdışı heycan İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Ağu 2014 #1,265 bi kere oraya gitmek yanlış ,arkadaş şov yapmış
E Çevrimdışı Ebu Huzeyfe eş Şami İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Ağu 2014 #1,267 heycan' Alıntı: bi kere oraya gitmek yanlış ,arkadaş şov yapmış Genişletmek için tıkla ... Akhi profil foton da guzelmiş . Baqiyya
heycan' Alıntı: bi kere oraya gitmek yanlış ,arkadaş şov yapmış Genişletmek için tıkla ... Akhi profil foton da guzelmiş . Baqiyya
Çevrimdışı heycan İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 10 Ağu 2014 #1,268 Ebu Arif Mansuri' Alıntı: Akhi profil foton da guzelmiş . Baqiyya Genişletmek için tıkla ... ben o yazıyı bi gayeh sanıyodum : )
Ebu Arif Mansuri' Alıntı: Akhi profil foton da guzelmiş . Baqiyya Genişletmek için tıkla ... ben o yazıyı bi gayeh sanıyodum : )
A Çevrimdışı Abdullah Yusuf İslam-tr Sakini Site Emektarı 12 Ağu 2014 #1,271 heycan' Alıntı: ben o yazıyı bi gayeh sanıyodum : ) Genişletmek için tıkla ... Akhi hakikaten acaba neden değiştirmiyor diye benimde dikkatimi çekiyordu hani seni tanımasam neyse
heycan' Alıntı: ben o yazıyı bi gayeh sanıyodum : ) Genişletmek için tıkla ... Akhi hakikaten acaba neden değiştirmiyor diye benimde dikkatimi çekiyordu hani seni tanımasam neyse
Çevrimdışı heycan İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Ağu 2014 #1,272 Abdullah Yusuf' Alıntı: Akhi hakikaten acaba neden değiştirmiyor diye benimde dikkatimi çekiyordu hani seni tanımasam neyse Genişletmek için tıkla ... arapça bilmemek böyle bişey abi ,baqiyyeyi bi gayeh sanırsın : )
Abdullah Yusuf' Alıntı: Akhi hakikaten acaba neden değiştirmiyor diye benimde dikkatimi çekiyordu hani seni tanımasam neyse Genişletmek için tıkla ... arapça bilmemek böyle bişey abi ,baqiyyeyi bi gayeh sanırsın : )