´
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Eki 2014 #1,362 PKK Van'da Atatürk heykeli yakıyor
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 7 Eki 2014 #1,364 Kobani'de son durum
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eki 2014 #1,365 Hareketül AHRAR Eşşam Al İslamiyye Ahrar ı şimdi Nusra kadar sever oldum iyimi
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eki 2014 #1,366 PKK hedefine ulasti!!!
E Çevrimdışı ebu talhaa Üyeliği İptal Edildi Banned 8 Eki 2014 #1,368 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 7797 PKK hedefine ulasti!!! Genişletmek için tıkla ... Medyanin uydurmasidir.o kadar sehitden sonra in see Allah geri cekilmek diye bir sey olamaz.oyle dusunuyorum.gercekden cok sehit var
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 7797 PKK hedefine ulasti!!! Genişletmek için tıkla ... Medyanin uydurmasidir.o kadar sehitden sonra in see Allah geri cekilmek diye bir sey olamaz.oyle dusunuyorum.gercekden cok sehit var
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eki 2014 #1,369 ebu talhaa' Alıntı: Medyanin uydurmasidir.o kadar sehitden sonra in see Allah geri cekilmek diye bir sey olamaz.oyle dusunuyorum.gercekden cok sehit var Genişletmek için tıkla ... ironi yapmislar akhi..gercek haber degil
ebu talhaa' Alıntı: Medyanin uydurmasidir.o kadar sehitden sonra in see Allah geri cekilmek diye bir sey olamaz.oyle dusunuyorum.gercekden cok sehit var Genişletmek için tıkla ... ironi yapmislar akhi..gercek haber degil
Çevrimdışı Ebu Mervan İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 8 Eki 2014 #1,370 Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 7797 PKK hedefine ulasti!!! Genişletmek için tıkla ... esenyurtda yakilan belediye otobüsü darbe yapmis
Ebu Ubeyde bin Cerrah' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 7797 PKK hedefine ulasti!!! Genişletmek için tıkla ... esenyurtda yakilan belediye otobüsü darbe yapmis
Çevrimdışı farkındayız İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Eki 2014 #1,373 @why not profil resmini çalabilirmiyim
Çevrimdışı why not Üye İslam-TR Üyesi 9 Eki 2014 #1,374 farkındayız' Alıntı: @why not profil resmini çalabilirmiyim Genişletmek için tıkla ... nette bulduğum bir foto telif hakkı bana ait değil sende kullan beraber çalmış olalım
farkındayız' Alıntı: @why not profil resmini çalabilirmiyim Genişletmek için tıkla ... nette bulduğum bir foto telif hakkı bana ait değil sende kullan beraber çalmış olalım
Çevrimdışı EBU HANİFE İslam-tr Mudâvimi İslam-TR Üyesi 9 Eki 2014 #1,376 why not' Alıntı: nette bulduğum bir foto telif hakkı bana ait değil sende kullan beraber çalmış olalım Genişletmek için tıkla ...
why not' Alıntı: nette bulduğum bir foto telif hakkı bana ait değil sende kullan beraber çalmış olalım Genişletmek için tıkla ...
E Çevrimdışı Ebu Ubeyde bin Cerrah İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Eki 2014 #1,378 not: resimdeki yazinin ne demek oldugunu bilmiyorum. kürtce galiba.
Çevrimdışı ehli yemin İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 9 Eki 2014 #1,379 Ya ölüm Ya seriat yaziyor evet kürtce