Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim anlamadigim korkmadan yüzünü gösterebilmeleri, insan biraz korkar biri çikipta gebertir beni diye:acpsnr: yani "yanlislikla" bir kazaya kurban gidebilir:hmmm::komik: misal
hiç belli olmaz ne olacagi, merak etme ahirette elbette çekecekler ama ben bu dünyadada çekmelerini istiyom... tabi islah olup tövbe ederlerse o baska:kedicik:
Amerikalı olmasa da orda ikamet eden iyi insanlar var, hocalar da. Nouman Ali Khan var mesela cihad hakkında ne düşünüyor bilmiyorum ama adamın güzel dersleri var vesselam.
Amerikalı olmasa da orda ikamet eden iyi insanlar var, hocalar da. Nouman Ali Khan var mesela cihad hakkında ne düşünüyor bilmiyorum ama adamın güzel dersleri var vesselam.
Bu arada @Al- amriki kardesin mesajini da yanlis yorumladik galiba. "iyi amerikali kardesler de var" derken kendinden bahsetti galiba biz ise "evet iyi hocalar var" anladik