Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Resim Günün Resmi ( Her Güne Bir Resim )

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
GÖRMEZ ama gonderdim :harika:
Onların kalpleri vardır, onlarla kavramazlar; gözleri vardır, onlarla GÖRMEZler; kulakları vardır, onlarla işitmezler. İşte onlar HAYVANlar gibidir; hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.
 
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İyi Bilinen Üye
Site Emektarı
2015-01-12_00-14-37.png
 
A Çevrimdışı

Al- amriki

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
image.jpg



Filistinli Naci Ali. Yüzünü hiç görmediğimiz ve Müslüman ülkelerin gayr-i müslim gibi yaşayan Müslümanları, gayr-i müslimlere gösterdiği hassasiyet ve refleks kadar din kardeşine aynı samimiyeti göstermedikçe yüzünü hiç göremeyeceğimiz Hanzala’nın çizeri. Çizdiği karikatür sebebiyle siyonist terör rejimi tarafından katledilen ve fikrini “dînî ve ahlâkî değerlere” hakaret etmeden ifade eden bir fikir işçisi.
Katledildi diye kimseler yürüyüş yapmadı, müslim/gayr-i müslim hiç kimse tek ses olup bildiri de yayımlamadı.
Evet, onlar da haklı; çünkü ifade ve düşünce özgürlüğü demek İslâm’a ve İslâm Peygamber’ine küfretmek; gayr-i müslime sonsuz şefkat Müslümana üçüncü sınıf insan muamelesi yapmak demek..
 
Üst Ana Sayfa Alt