İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Eğer din kişilerin mantığına göre olsaydı, buna ruhsat verilseydi, ben, mestlerin üstüne değil altına meshederdim. Ama Resûlüllah (a.s.) Efendimiz giydiği mestlerin üzerini meshetmiştir, biz kişisel mantığımıza değil, Resûlüllah'a (a.s.) uyarız ve O'na uymakla emrolunmuşuzdur." Hz. Ali Bin Talip Rabbim şu zaman da feraset sahibi alimlerimizi artırsın. Amin....
akhim özür dilerim ben yanlis anlamisim sen baska bisey sormustun
türkçe: Usame İster Ölsün İster Diri Kalsın. Elhamdulillah Artık Kıyam Başlamıştır..
ingilizce: Usame is dead or stay alive. Alhamdulillah resurrection has begun..
fransizca: Que Oussama soit mort ou pas. Louange à Allah la renaissance a commencé..
espanyol:Osama está muerto o no. Alabado sea Allah renacimiento comenzó..
türkçe: Usame İster Ölsün İster Diri Kalsın. Elhamdulillah Artık Kıyam Başlamıştır..
fransizca: Que Oussama soit mort ou pas. Louange à Allah la renaissance a commencé..
"Eğer din kişilerin mantığına göre olsaydı, buna ruhsat verilseydi, ben, mestlerin üstüne değil altına meshederdim. Ama Resûlüllah (a.s.) Efendimiz giydiği mestlerin üzerini meshetmiştir, biz kişisel mantığımıza değil, Resûlüllah'a (a.s.) uyarız ve O'na uymakla emrolunmuşuzdur." Hz. Ali Bin Talip Rabbim şu zaman da feraset sahibi alimlerimizi artırsın. Amin.... Ekli dosyayı görüntüle 9560