İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler
İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir konyalı olarak utandım !
insan bir top için ne kadar fedakar olabiliyor da aç bir bebek için elleri ceplerinden çıkmıyor !
gerçekten anlamak çok zor !!
insan bir top için ne kadar fedakar olabiliyor da aç bir bebek için elleri ceplerinden çıkmıyor !
çocukken gittigim bir maçta bu konyasprluların bir taraftar grubu vardı stadda,onların grupta olmayanlara söverek tezahurat yaparlardı sampiyon olan takımın bayraklarını yakmalarına bir kaç hafta kaldı.konyanin ekseri cingen kısmını bunlar oluşturur babaannem tv de stadyumu gördügünde "şuraya bir bomba" derdi tabi işin şakası bu .Allah bu taraftar gruplarini islah etsin.
Unuttuk degilmi Bir mülteci kampında Kışın soğuktan ölen suriyeli kız çocuğunu, hesabı hepimize ait bilesiniz...Evlerimizde hicbirseye yaramayan O fazla battaniyelerimiz varya onlar belkide aleyhimizde şahitlik edecek