Dera'da Esed tarafından atılıp patlamayan varil bombası
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 2 Tem 2015 #2,821 Dera'da Esed tarafından atılıp patlamayan varil bombası
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 3 Tem 2015 #2,825 Halep fethi yaklaşıyor biiznillah
H Çevrimdışı Horasani اعيدوا إلى الحق سلطانه İslam-TR Üyesi 4 Tem 2015 #2,828 muhtaç1' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 12610 Genişletmek için tıkla ... yeni bir khalid el islambuli ne zaman gelecek ?
muhtaç1' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 12610 Genişletmek için tıkla ... yeni bir khalid el islambuli ne zaman gelecek ?
Çevrimdışı metin öztürk İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Tem 2015 #2,830 ahmet turgut hocayı severim. üzerimde emeği çoktur
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 5 Tem 2015 #2,833 Şimdi bu adam Edirne'den Van'a doğru yola çıksa ya İşidçi diye PKK'lılardan ya Çinli diye ülkücülerden dayak yiyecek...
Şimdi bu adam Edirne'den Van'a doğru yola çıksa ya İşidçi diye PKK'lılardan ya Çinli diye ülkücülerden dayak yiyecek...
A Çevrimdışı ahmet ömer İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 5 Tem 2015 #2,834 Ümmü Yasir' Alıntı: Şimdi bu adam Edirne'den Van'a doğru yola çıksa ya İşidçi diye PKK'lılardan ya Çinli diye ülkücülerden dayak yiyecek... Ekli dosyayı görüntüle 12700 Genişletmek için tıkla ... dayak yiyeceğini hiç sanmıyorum
Ümmü Yasir' Alıntı: Şimdi bu adam Edirne'den Van'a doğru yola çıksa ya İşidçi diye PKK'lılardan ya Çinli diye ülkücülerden dayak yiyecek... Ekli dosyayı görüntüle 12700 Genişletmek için tıkla ... dayak yiyeceğini hiç sanmıyorum
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 5 Tem 2015 #2,835 ahmet ömer' Alıntı: dayak yiyeceğini hiç sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Doğru..ben en hafifi olarak dayak yazdım, Allah svt onların eline düşürmesin müslümanları...
ahmet ömer' Alıntı: dayak yiyeceğini hiç sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Doğru..ben en hafifi olarak dayak yazdım, Allah svt onların eline düşürmesin müslümanları...
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 6 Tem 2015 #2,836 Cemaatin yeni Maklubesi Hem karnınız doyuyor hemde paranıza para koyma şansınız oluyor!!!