Günün Resmi ( Her Güne Bir Resim )
Çevrimdışı عبد الرحمن قُل آمَنتُ بِاللهِ ثُمَّ استَقِم İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2017 #3,702 Günün infrografiği: İngilizce'deki haftanın günlerinin menşei; Rumların tanrılarından hareket eder eski İngiliz tanrılarına nisbet edilmişlerdir.
Günün infrografiği: İngilizce'deki haftanın günlerinin menşei; Rumların tanrılarından hareket eder eski İngiliz tanrılarına nisbet edilmişlerdir.
H Çevrimdışı Hatve İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2017 #3,704 Sırbistan, Belgrad şehri yakınındaki bir depoda barınmaya çalışan mülteciler ve varilde yıkanan bir mülteci. Son düzenleme: 12 Ocak 2017
Sırbistan, Belgrad şehri yakınındaki bir depoda barınmaya çalışan mülteciler ve varilde yıkanan bir mülteci.
Çevrimdışı Tihame İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Ocak 2017 #3,708 “İnsanları küçümseyip yüz çevirme. Yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Zira Allah kendini beğenip öğünen ve böbürlenen kimselerin hiçbirini sevmez. ” (Lokman Suresi 18.Ayet)
“İnsanları küçümseyip yüz çevirme. Yeryüzünde böbürlenerek yürüme. Zira Allah kendini beğenip öğünen ve böbürlenen kimselerin hiçbirini sevmez. ” (Lokman Suresi 18.Ayet)
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 13 Ocak 2017 #3,711 Ümmetin mazlumları... her ülkede mezarlıklar olur... ancak Suriye mezarlıklar içinde bir ülkedir....
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 13 Ocak 2017 #3,713 Ümmü Yasir' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 16282 Ümmetin mazlumları... her ülkede mezarlıklar olur... ancak Suriye mezarlıklar içinde bir ülkedir.... Genişletmek için tıkla ... Kardeşlerim bir düzeltme!! Resmin Irak'tan olduğunu öğrendim. Hatadan dolayı özür diliyorum.
Ümmü Yasir' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 16282 Ümmetin mazlumları... her ülkede mezarlıklar olur... ancak Suriye mezarlıklar içinde bir ülkedir.... Genişletmek için tıkla ... Kardeşlerim bir düzeltme!! Resmin Irak'tan olduğunu öğrendim. Hatadan dolayı özür diliyorum.
ك Çevrimdışı كعب بن مالك La İlahe İllallah İslam-TR Üyesi 13 Ocak 2017 #3,715 Kalbin kandan arındırılmış hali:
Çevrimdışı Ümmü Yasir İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım... İslam-TR Üyesi 13 Ocak 2017 #3,716 Muhammed Taha' Alıntı: Kalbin kandan arındırılmış hali: Genişletmek için tıkla ... SubhanAllah...
Çevrimdışı Elyesa Abdurrahman "Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57 İslam-TR Üyesi 13 Ocak 2017 #3,718 -ibrahim-' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 16271 Genişletmek için tıkla ... güzel kardeşim sanırım sende bnm gibi kedileri çok seviyorsun : ))
-ibrahim-' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 16271 Genişletmek için tıkla ... güzel kardeşim sanırım sende bnm gibi kedileri çok seviyorsun : ))
Çevrimdışı Elyesa Abdurrahman "Hüküm ancak Allah'ındır..." En'am 57 İslam-TR Üyesi 13 Ocak 2017 #3,719 Muhammed Taha' Alıntı: Kalbin kandan arındırılmış hali: Genişletmek için tıkla ... mesaja sayfadan yukardan aşağı gelince başta yogurtlu makarna sandım : D
Muhammed Taha' Alıntı: Kalbin kandan arındırılmış hali: Genişletmek için tıkla ... mesaja sayfadan yukardan aşağı gelince başta yogurtlu makarna sandım : D
H Çevrimdışı Havîn İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Ocak 2017 #3,720 Karlıova / Bingöl aahh hesrete. . .