Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Resim Günün Resmi ( Her Güne Bir Resim )

Berkant Dinçkaya Çevrimdışı

Berkant Dinçkaya

Sanatlı bir eser, sanatkârı icab eder.
İslam-TR Üyesi
Bu tür ülkeleri, bölgeleri kapsayacak bedduaları ederken, Allah azze ve celleden Müslümanları korumasınıda isteyin. Zalime kızgınlığımızı dile getirirken Müslümana olan merhametimizi unutmayalım. Şüphesiz O'na hiçbir şey zor değil. O ol der büyük fırtınalar içinde müslüman bir beden sağ sağlim kurtulur.

Rabbim Sen ki merhamet edenlerin en merhametlisisin, Sen ki yüce olan, Kâdir olansın, Sen Rahman ve Rahim olansın. Allah'ım Sana iman etmiş gönülleri koru, Sen'in yoluna baş koymuş bedenleri, evlerini ve işlerini koru, zalimleri de Kahhar isminle kahru perişan eyle. Amin.

"ALLAH' ım, sen hüküm ve hikmet sahibisin, yaptığını sağlam yapan ve yaptığında bir hikmet bulunduransın." diye dua ederken müslüman kardeşlerimizi de düşünüyordum :) Allah razı olsun hatırlatmanız için...
 
Muwahhide Tevhid Çevrimdışı

Muwahhide Tevhid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu da bizim buralardan, huzurun resmi..

IMG-20170802-WA0011.jpg
 
Ubeyd Çevrimdışı

Ubeyd

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
7.jpg

Rezidans bir daire değilde, şöyle bir mekanda kendini Allah'a adamaya çalışan bir aileyle güzel bir hayat yaşanılacağını umuyorum.Akşamları çadırın bir köşesinde çocuklar güreş ederken eşinle yudumlayacağın güzel bir çay.Birlikte kılanacak namazlar...Güzel ama şunu da unutmayalım.

Hz. Peygamber (s.a) şöyle buyurmuştur:

"Eğer Âdemoğlunun iki vâdi dolusu altını olsaydı muhakkak üçüncü bir vâdi daha isterdi! Âdemoğlunun gözünü ancak toprak doyurur. Tevbe edenin tevbesini Allah kabul eder."1668-Buhari
 
İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Lübnan Askeri Mahkemesi Ahmed el Esir'i idama mahkum etti... Ahmed el Esir'in idam edilmesini Lübnan'da özellikle Şii Hizbullah istiyordu.

FB_IMG_1506616902553.jpg



Allah sana rahmet etsin,ey Şeyh :(
 
Son düzenleme:
İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
La Havle: Bugün Suriye'de katledilen Bebeğin Üzerinde ki geceliğin de ...

''Kuru Laflara Karnım Tok'' yazıyor.
........................................................

Herşey olduk bir insan olamadık Allah bizi Affetsin

Alıntı

FB_IMG_1506713439564.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Ana Sayfa Alt