Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Saçmalaması

O Çevrimdışı

omermuslim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
Siyasetçilerin iyi bir yalancı olduğunu bir kez daha gördük. ''Biden benim için tarih olmuştur'' diyen R.T.Erdoğan bugün Biden ile 4 saat görüştü.

Tayyip yakında açıklama yapabilir biden demedim bidon demiştim diye.ne dönek adam

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi

Ekli dosyalar

• upload_2014-11-23_0-18-14.png
    upload_2014-11-23_0-18-14.png
    23.9 KB · Görüntüleme: 81
hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Alttaki kirmizi bandi nasil yapiyon??o_O
boyuyon akhi :D sonra üstüne yazı yazıon :p sana süper bi program önereyim google choreme eklentısı awesome screenshoot bunu ekle bı ekrandakı her hantı bır alanı alıp istediğin yerın altını cızıp ıstedıgın yerı boyayıp ısterıdiin şeyi yazabılıyor istediğin yeri flu-blur yapabılıyorsun. örneğin.
indir.png

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
boyuyon akhi :D sonra üstüne yazı yazıon :p sana süper bi program önereyim google choreme eklentısı awesome screenshoot bunu ekle bı ekrandakı her hantı bır alanı alıp istediğin yerın altını cızıp ıstedıgın yerı boyayıp ısterıdiin şeyi yazabılıyor istediğin yeri flu-blur yapabılıyorsun. örneğin.Ekli dosyayı görüntüle 8495

abi birde bedavami diye söylersen paraliysa bos yere aldirmayim:kedicik:

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
abi birde bedavami diye söylersen paraliysa bos yere aldirmayim:kedicik:
bedava akhi :) awesomescreenshoot google choreme eklentısı :) bir de addblocker çak yandan çıkan saçma reklamlar kapansın interneti müslümanca kullanmana yardım etsın bılıyorsun çok cıns seyler cıkabılıyor. hafizanAllah.

hebbit kerrih Çevrimdışı

hebbit kerrih

İslam-tr Mudâvimi
Site Emektarı
Sorma ahki bir bu birde youtube'un önerdi vidyolara gıcık oluyorum.
ona çare yok işte. vaaz dinliyorum ama genelde az dınlenmıs vaazlarda oluyor yanda hiç alakası olmayan şeyler. Allah yardımcımız olsun.

E Çevrimdışı

Ebu Ubeyde bin Cerrah

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
yav kalite cok kotu olmus... :uzgnm:

sirati mustakim Çevrimdışı

sirati mustakim

İslam-tr Sakini
İslam-TR Üyesi
hakkeren bunlar gerizekaliymislar
ya sahip cikipta naracaklar ? belediye secimlerinemi katilacak tavuk ?:):):)
bu haber diyp tv de yapanin ,yayinlayanin bi yuzunu gormek isterdim.:kptmya::kptmya::kptmya:
belliki bir tarafta pyd pesmerge baska tarafta isidin reklami yapilir.biri kotu zalim sakalli yamyam ,baskasi ilimli demokrat laik( tek basina bulunan tavuga bile sahip cikan) mazlum halk.insanlar sunulan bu iki secim arasinda kalmali.ikisinden birini secmeli.
show devam ediyor...
amma Allah oz nurunu mutlaka tamamlayacaktir.ve hakka yakin olana zafer verecektir.........

Üst Ana Sayfa Alt