Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Saçmalaması

halidvelid Çevrimdışı

halidvelid

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
5lcqae.jpg

bu adamı birşeyler sanırdım bir zamanlar ama kafası tek frekansa çalışıyormuş

Y Çevrimdışı

yoldaki_muhendis

NEVER GIVE UP!!
İslam-TR Üyesi
O Çevrimdışı

omermuslim

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
muhammed bin ali Çevrimdışı

muhammed bin ali

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Ümmü Yasir Çevrimdışı

Ümmü Yasir

İşlerimizin hepsini düzelt Allah’ım...
İslam-TR Üyesi
Akhi hakkını helal et.... Sen o kadar resim çalışması yapıyorsun elin de alıştı PROFESSİONAL de oldun bu fotoları sen fotoshop ile yapmadın değilmi.:D:kyfmyrn::kyfmyrn:
Evet katılıyorum çünkü zerre kadar aklı olan bir erkek! böyle bişey yapmaz. Ya da kendi kendilerini rezil ediyor millet..

muhammed bin ali Çevrimdışı

muhammed bin ali

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Evet katılıyorum çünkü zerre kadar aklı olan bir erkek! böyle bişey yapmaz. Ya da kendi kendilerini rezil ediyor millet..
Aynen abla bende öyle düşündüğüm için öyle dedim.
Yoksa başka bir açıklama aklıma gelmedi.

farkındayız Çevrimdışı

farkındayız

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
O-Atmaca Çevrimdışı

O-Atmaca

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Yeni tedbirler getireceklermiş. İstanbulda dolmuşlara kamera ve ikaz sistemi(butona basınca polis çağırıcakmış, yeni bir oyuncak taktılar:)) takacaklarmış. Buda kızların dolmuşta tecavüz gibi hareketlere maruz kalmaması içinmiş. Konserve yapmış gibi kızlı erkekli dolmuşa binecekler ve bu sistemlede tacizi önlemeyi düşünüyorlar.(!) O kadar masrafa girmeye bu kadar uğraşmaya razılar ama kız ve erkeği ayırmaya razı değiller. Ne kadar geri bir ülkede yaşıyoruz. Önemli olan zihniyetmiş onu değiştirmek gerekmiş. Şu acıklamaya insanın haykırası geliyor. Cahillikte Ebu cehili geçtiler diye düşünüyorum. Hiç bari yağmurun Allah'ın yağdırdığını biliyorlardı sanırım onlar. Bu eğitim sisteminde bulut uçtu geri yere düştü tarzında anlatabiliyorlar. Bu sistemin sahabini anlatmıyorlar. Kız erkek aynı okulda karma okur mu. İnsanların yapısı hakkında hiç dşünmüyorlar mı!. Lanet olsun bu kemalist rejime ve getirdiklerine. Bazı bilimsel araştırmalar kız ve erkek ayrımı olan okullarda daha iyi kalite sağlandığını tespit etmiş. Bazı batı ülkelerinde ayırmışlar bu bilimsel veriler neticesinde. Ama onlarınki başka amaçlar için. Kemalistler gerici diyebilecek mi acaba bunlara(!). Elin gavuru bile anladı buradaki bazı gavurlar anlamadı. Beton kemal zihniyeti öyle bir yerleşmişki !

Üst Ana Sayfa Alt