İSlamı tanıyıp sahıt olduktan sonra ıbadetten eksık kalmak..
Çevrimdışı Ömer2 İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Haz 2016 #701 İSlamı tanıyıp sahıt olduktan sonra ıbadetten eksık kalmak..
Çevrimdışı Ebu Selman et-Turkî İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 11 Haz 2016 #702 Ebu Hayseme' Alıntı: Bu neyin kafası yav? Genişletmek için tıkla ... bir de bunların "en aydın biziz" tavırları yok mu, sofilerden beterler aslında.
Ebu Hayseme' Alıntı: Bu neyin kafası yav? Genişletmek için tıkla ... bir de bunların "en aydın biziz" tavırları yok mu, sofilerden beterler aslında.
Çevrimdışı Cundullah el-Kürdî İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 12 Haz 2016 #703 Ebu Selman' Alıntı: http://tv.sarizeybekhaber.com.tr/in...simsek-turkiye-haritasi-cizdi-video,2869.html Genişletmek için tıkla ... Gavs-ı sani'ydi o şimşek sandığınız
Ebu Selman' Alıntı: http://tv.sarizeybekhaber.com.tr/in...simsek-turkiye-haritasi-cizdi-video,2869.html Genişletmek için tıkla ... Gavs-ı sani'ydi o şimşek sandığınız
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 13 Haz 2016 #704 Haber sitesinin adı sarizeybekmiş zaten. Olmasaydi da bir şekil oldururlardi.
Çevrimdışı Cundullah el-Kürdî İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 13 Haz 2016 #705 Oradaki Türkiye haritasını göremeyen tek kişi ben miyim? (Belki de coğrafyadan 65 aldığımdandır.)
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 13 Haz 2016 #706 Cundullah el-Kürdî' Alıntı: Oradaki Türkiye haritasını göremeyen tek kişi ben miyim? (Belki de coğrafyadan 65 aldığımdandır.) Genişletmek için tıkla ... Yok, yalniz değilsin, bende görmedim.
Cundullah el-Kürdî' Alıntı: Oradaki Türkiye haritasını göremeyen tek kişi ben miyim? (Belki de coğrafyadan 65 aldığımdandır.) Genişletmek için tıkla ... Yok, yalniz değilsin, bende görmedim.
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 14 Haz 2016 #709 Salim Suheyb' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Badem biyikli abimiz Olayı yanlış anlamis.
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 14 Haz 2016 #710 Süleyman Incek' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 14340 Genişletmek için tıkla ... Buyuk ihtimalle aşıktır.
Süleyman Incek' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 14340 Genişletmek için tıkla ... Buyuk ihtimalle aşıktır.
İ Çevrimdışı İbn Muhammed الله اكبر و العزة الله İslam-TR Üyesi 14 Haz 2016 #711 Nasreddin hoca ne çalmış acaba.
Çevrimdışı Alketa 1 Milyoncu : ) İslam-TR Üyesi 14 Haz 2016 #712 İbn Muhammed' Alıntı: Nasreddin hoca ne çalmış acaba. Genişletmek için tıkla ... Gonul hirsizidir o.
Çevrimdışı Muwahhide Tevhid İslam-tr Sakini İslam-TR Üyesi 14 Haz 2016 #713 İbn Muhammed' Alıntı: Nasreddin hoca ne çalmış acaba. Genişletmek için tıkla ... Durumundan memnun da bide
İbn Muhammed' Alıntı: Nasreddin hoca ne çalmış acaba. Genişletmek için tıkla ... Durumundan memnun da bide
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 15 Haz 2016 #714 İbn Muhammed' Alıntı: Nasreddin hoca ne çalmış acaba. Genişletmek için tıkla ... nere bura
İ Çevrimdışı İbn Muhammed الله اكبر و العزة الله İslam-TR Üyesi 15 Haz 2016 #715 samanpan' Alıntı: nere bura Genişletmek için tıkla ... Ankara Sincan da Harikalar Diyarı diye bir park abi.
samanpan' Alıntı: nere bura Genişletmek için tıkla ... Ankara Sincan da Harikalar Diyarı diye bir park abi.
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 15 Haz 2016 #716 İbn Muhammed' Alıntı: Ankara Sincan da Harikalar Diyarı diye bir park abi. Genişletmek için tıkla ... 4 numaralı giriş. biliyodum da teyit edeyim dedim.
İbn Muhammed' Alıntı: Ankara Sincan da Harikalar Diyarı diye bir park abi. Genişletmek için tıkla ... 4 numaralı giriş. biliyodum da teyit edeyim dedim.
İ Çevrimdışı İbn Muhammed الله اكبر و العزة الله İslam-TR Üyesi 15 Haz 2016 #717 samanpan' Alıntı: 4 numaralı giriş. biliyodum da teyit edeyim dedim. Genişletmek için tıkla ... Aynen abi.
samanpan' Alıntı: 4 numaralı giriş. biliyodum da teyit edeyim dedim. Genişletmek için tıkla ... Aynen abi.
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 15 Haz 2016 #718 İbn Muhammed' Alıntı: Aynen abi. Genişletmek için tıkla ... arabanın arkasında semaver var arada gelirim çeşmenin yanındaki masalara
İbn Muhammed' Alıntı: Aynen abi. Genişletmek için tıkla ... arabanın arkasında semaver var arada gelirim çeşmenin yanındaki masalara
İ Çevrimdışı İbn Muhammed الله اكبر و العزة الله İslam-TR Üyesi 15 Haz 2016 #719 Abi geldiğinde görüşelim inşallah. Park ta çalışıyorum ben.
Çevrimdışı samanpan . Site Emektarı 15 Haz 2016 #720 İbn Muhammed' Alıntı: Abi geldiğinde görüşelim inşallah. Park ta çalışıyorum ben. Genişletmek için tıkla ... özelden bi numaranı at inş. çay içeriz gelince
İbn Muhammed' Alıntı: Abi geldiğinde görüşelim inşallah. Park ta çalışıyorum ben. Genişletmek için tıkla ... özelden bi numaranı at inş. çay içeriz gelince