Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tayyipin müşrik demesinin sebebi , gülencilerin fetullah için "o bize şah damarımızdan yakındır" demesi . yaw tamam güzelde tayyipciğim hani bi miting vardı birisi "tayyipte allahın vasıfları" var dediydi hadio şaştıydı da dinleyciler şakadak şukadak alkışladıydı , olmmuyor böyle aynı tepkiyi orada da bekledim şahsen . en azından ahmaklar kısmını !
tayyipin müşrik demesinin sebebi , gülencilerin fetullah için "o bize şah damarımızdan yakındır" demesi . yaw tamam güzelde tayyipciğim hani bi miting vardı birisi "tayyipte allahın vasıfları" var dediydi hadio şaştıydı da dinleyciler şakadak şukadak alkışladıydı , olmmuyor böyle aynı tepkiyi orada da bekledim şahsen . en azından ahmaklar kısmını !
Baskalarini tekfir ettigi cihetten bir kez daha tekfir ederek samimiyetsizligini vurgulamak istedim. Yoksa onun bir cok kufur ameli var ki taguttur.
Lakin kardeş seni bu konularda fazla heyecanli goruyorum
Sakin ol
Baskalarini tekfir ettigi cihetten bir kez daha tekfir ederek samimiyetsizligini vurgulamak istedim. Yoksa onun bir cok kufur ameli var ki taguttur.
Lakin kardeş seni bu konularda fazla heyecanli goruyorum
Sakin ol
Dar'ul Hilafe'de i'tikadları yazıyordu orda kerametleri kabul ediyoruz diyorlardı. İnsaflıca eleştirelim inşaAllah. Hem zaten Ehl'i Sunnet'e göre keramet var onlarda Ehl'i Sunnetiz diyorlarsa kerameti reddediyoruz diyene kadar o konuda òyle düşündükleri kabul edilmez mi?