Allah (c.c) Kur'an-ı Kerim'de buyuruyor ki; "Kim bir zulme ses çıkarmaz, susar ise o da azap içindedir." Benim öyle takdire şayan bir süper gücüm yok. Aslında benim dediklerimi yanlış anladınız ondan üstüme gelmek için ısrarcısınız şöyle ifade edeyim kendimi; Avrupa Birliği bir yana, Amerikası, Kanada'sı, İngiltere'si bir yana Dünya üzerinde çok İslam ülkesi var şükürler olsun. Ancak birlik yok, bu birliği sağlamak isteyen desteklenmiyor, katledilmeye kalkılıyor. İstiyorum ki, İslam Birliği kurulsa da Amerika kafasına göre Cami bombalamasa. Şimdi İslam ülkeleri, bir İslam devleti olan Türkiye'ye destek vermezse biz bunlara karşı tek başımıza karşı çıkamayız.
Forumda yeniyim bu yüzden kimin neyi savunup savunmadığından haberim yok. Ancak sen şimdi Türkiye'de sıradan bir vatandaşa Arapça yazılarla dalganan bir sancak ve yüzü başlıklarla kapatılmış elinde silahlı birisini göstersen o der ki bu terörist. Haklısınız ancak çoğu Müslümanın hatası, Müslümanları diğer dini inanca sahip kişilere bir terörist olarak yansıtması. Benim demek istediğim bu. İslam, barış ve kardeşlik dinidir. Birde sen böyle bir zamanda Müslüman askeri diye böyle tasvir edip gösterirsen tabi İslam'dan kaçarlar.