Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Günün Saçmalaması

M Çevrimdışı

MUTEFEKKİR

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
9.sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi kitabından bir bölüm
IMG_20170527_200519.JPG

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Cundullah el-Kürdî Çevrimdışı

Cundullah el-Kürdî

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Katar'a destek yürüyüşü yapan göstericiler Katar bayrağı yerine Bahreyn bayrağı kullandı.

----------

Yönetim:

Uygunsuz resim kaldırıldı.! Üye zaten yazma cezalısı!

Moderatör tarafında düzenlendi:
eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
ruhisukut Çevrimdışı

ruhisukut

Önce tanı sonra bağlan!
İslam-TR Üyesi
Ekli dosyayı görüntüle 19697
Katar'a destek yürüyüşü yapan göstericiler Katar bayrağı yerine Bahreyn bayrağı kullandı.
Yanlışın var kardeşim, Bahreyn bayrağında toplam 5 üçgen çıkıntı var. Katar bayrağında ise bu çıkıntı sayısı 9'dur. Resimdeki çıkıntı sayısı 5'ten fazla.

Bahreyn Bayrağı

images (1).png

Bayraktaki 5 üçgen çıkıntının her biri İslam'ın bir şartını temsil ediyor.

Katar Bayrağı

images (2).png

Bayraktaki 9 üçgen çıkıntı, 1916 yılında Katar-İngiliz anlaşması sonucunda Arap Körfezi'nde bağımsızlık kazanan emirliklerin dokuzuncusu olduğunu ifade eder.

Haberi yapanlar AKP'lileri küçümsemek istemiş ama kendileri küçük duruma düşmüş. Renge bakarak direk Bahreyn bayrağı demişler. Her ne kadar resmiyette rengi vişne çürüğü rengi olsada, internetten Katar bayrağı diye arattırdığınızda kırmızıya yakın renklerde de bayrak resimleri çıkıyor. İki bayrak arasında en ayırıcı nokta renklerden ziyade üçgen çıkıntıların sayılarıdır.

Cundullah el-Kürdî Çevrimdışı

Cundullah el-Kürdî

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
O nasıl bir sistem dosyasıymış 16 da kullanacağı en fazla 5-6 gb.. Değişik...
Orada sstm/kllnc vrlri yazıyor (kısaltmak için öyle yazmışlar) 'kll" kısmı benim çizgimin altında kalmış ama.
(Sistem hafızası 4,2 GB)
Temizlenmesine rağmen hala o miktarı veriyorsa senin telefon akıllı olmaktan çıkmış :)
2 yıl boyunca benim gibi biri tarafından kullanılınca böyle oluyor herhalde. Bugün daha kötüsü oldu; ShareIt , 2,3 GB dosyayı temizledikten soñra telefondaki boş alan ~400 MB'a yükseldi :kıskıs

Tihame Çevrimdışı

Tihame

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Orada sstm/kllnc vrlri yazıyor (kısaltmak için öyle yazmışlar) 'kll" kısmı benim çizgimin altında kalmış ama.
(Sistem hafızası 4,2 GB)

2 yıl boyunca benim gibi biri tarafından kullanılınca böyle oluyor herhalde. Bugün daha kötüsü oldu; ShareIt , 2,3 GB dosyayı temizledikten soñra telefondaki boş alan ~400 MB'a yükseldi :kıskıs

:) o tlfna yazık değil mi... El insaf...

Tihame Çevrimdışı

Tihame

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bu kadar sıkıntı olurken Suud menşeili Medhalici, Bin Baz'cı taifeden "ilim talebelerinin" yaptığı ilmi çalışma;

"cezakallahu hayr diyip bırakmayarak cezakallahu hayran kesira diyenlere reddiye"

Üstelik dilide öyle bir şiddetli ki sanırsın ABD köpekliği yapan münafık liderleri ve onların yanında duran bel'amları eleştiriyor.

Hani bi laf var, mahalle yanarken bilmem kim saçını tararmış diye. Tam da bu haldeler. Kendilerini nispet ettikleri Selef-i Salihin neslinden ulemayı bırak dininde samimi avam bunları görse ne derdi acaba.

Ebu Selman et-Turkî Çevrimdışı

Ebu Selman et-Turkî

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
9dLjDO.jpg

S Çevrimdışı

Selefî Sûfî

Üye
İslam-TR Üyesi
Üst Ana Sayfa Alt