Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberHaçlı Ittifakı: Abd Ve Mürted Arap Liderleri Nusra Ve Işid'e Saldırdı Ve Saldırmaya Devam Ediyor
Bu bir akideye karşı savaştır! Selefi akidesine karşı bir savaştır! Mesele siyonizmi korumaktır! ALLAHIM gök senin göğün, yer senin yerindir. YA RAB bu kafirlere hem gökten hem yerden azap indir! AMİN.
Akhilerin dediği gibi şu arap tağutları gitmeden Müslümanlara rahat yok. ABD'nin üstün teknolijisi değil, bu mürtedlerin hainliği Müslümanları öldürüyor. Yoksa abd kafiri kendi ülkesinden füze veya uçak göndermiyor ...
birde artık mücahitler hava savunma tekniklerini ve ekipmanlarini edinmesi lazim....
Akhilerin dediği gibi şu arap tağutları gitmeden Müslümanlara rahat yok. ABD'nin üstün teknolijisi değil, bu mürtedlerin hainliği Müslümanları öldürüyor. Yoksa abd kafiri kendi ülkesinden füze veya uçak göndermiyor ...
birde artık mücahitler hava savunma tekniklerini ve ekipmanlarini edinmesi lazim....
Işid açısından bakıldığında hava savunması gün geçtikçe güçleniyor.Yakın zamanda 3 esed uçağı ve son olarak da 2 amerikan savaş uçağı(en az biri iha olmalı) düşürmüşler.
ışid'in son operasyonlarını internetten takip ettim;
300 rafizi ırak askerini saklaviyye bölgesinde gebertmişler.250 humwee ve 40 tank ele geçirilmiş burada yeni. eğer yanlış görmediysem m1a2 abrams tankı yani en gelişmiş tanklardan.Ondan sonra suriyede ise kobani kırsalı tamamen ışid'in kontrolüne girmişti en son. merkez kuşatmadaydı.450'den fazla pkklı köpek gebertildi sadece kobanide.Şimdilik bunlar daha sonra inşallah gelişmeler aktarılacaktır.
ben ISID icin demedim ... Bu her Müslümanin görevidir. Ben isletme okudum ... keske mühendislik okusaydim da askeri tecizat icaat etmede bir katkim olsaydi Mücahitlere ... Cocuklarimizi bu bilincte yetistirelim ... velev ki Kafirlerin okullari olsun ...
bu bombalama çok abartılıyor bence en azından ışıd için ışidden kayıp nerdeyse yok sadece sivil ölümleri var nusret cephesiyse havancı ve sniperlarını kaybetti iyi elemanlarını