Hadis İnkarcısı Mutezilelerin Düştüğü Trajikomik Haller
Bu hadis inkarcısı mutezilinin videosunu izledim. Abdesti namazın olmazsa olmazı olduğunu bilmeyecek bir akide sahibi kendisi!
Namaz Abdestsiz olduğunu hatırladıktan sonra namaz kıldırmaya devam ediyor ve "ne yapsam da bu durumdan kurtulsam diye içinden geçiriyordum" diyor.
Bir rekat daha bile bile millete abdestsiz namaz kıldırdıktan sonra yerde akrebi görünce "akrep dye bağırıp kaçınca namazdan otomatikmen çıkmış oldum" diyor bu sapık. Allahın emri yerine kendi prestijini düşünen bu şaklaban, abdestsiz olduğunu bile bile namaz olmayacağını bile bile arkasındaki cemaati aldatmıştır.

bu nasıl bir söz ,bunu profesör ünvanı almış birisi söylüyor. Ha şunu deseydi unutarak abdestsiz namaza durmak gayet insani bir durum ama ben Allah ne der diye değil sizler ne der diye endişe ettim , bu benim hatam sizler böyle yapmayın bundan ders çıkarın hadi neyse.