Neler yeni
İslami Forum, Dini Forum, islami site, islami sohbet, radyo, islami bilgiler

İslam-tr.org'a hoş geldiniz! Hemen üye olun ve kendi konularınızı, düşüncelerinizi paylaşarak bu platforma katılın. Oturum açtıktan sonra, İslam dini, tarih ve güncel konularla ilgili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Halep İntikamını Alacaktır

Mustafa bin Yılmaz Çevrimdışı

Mustafa bin Yılmaz

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Akideme ters olduğu için tekfir ediyorum
İnsanları veya cemaatleri tekfir etmek ne kadar basit. Forum da kardeşlerin bir çok yazısı var bu konuda açın okuyun ve Allah'tan korkun. Adamlar cihad ederken zalim de olsa, yönetimi zorla ele de geçirse cihad ettiği vakit cihad etmek zorundasın. Bu şekilde yapınca bunun bize ne faydası oluyor? Birbirimize düşmeye ve düşmanlarımızın güç kazanmasına neden oluyor. Şuan htş'nin yaptığı cihadı beğenmeyen Allah'tan korksun ve ben ne yapıyorum diye kendini sorgulasın

İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Sıra Hama'da inseAllah

"Hiçbir zafer, Halep Kalesi'nin fethinden duyduğum kadar beni mutlu etmemiştir. Çünkü Halep fethedildiğinde, inşallah, bütün Şam fethedilmiş olur."

(Selahaddin Eyyubi)

Son düzenleme:
İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah'u Ekber!! Muhalifler Hama kentinde, Hama feth olmak üzere... Sıra Humus !! Sonra Şam inseAllah...

Son düzenleme:
Abdullah el Hanbeli Çevrimdışı

Abdullah el Hanbeli

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Bazı tekfircilere acıyorum, akideleri bu sevinçten mahrum olmalarını gerektiriyor. Bizim te’vil ehli dediğimiz muhafazakar kesim bile maslahatın muhalifleri desteklemekten yana olduğunu anlamış, bazı tekfirciler anlayamamış. İsrail ve ABD’nin projesidir diye iftira eden tekfirci bile gördüm. Allah ıslah etsin.

İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Allah'u Ekber !!!

Çok önemli!

Muhalif Askeri Operasyonlar İdaresi:

#Esed rejimine bağlı üst düzey polis memurları, ordu personeli ve rejim güçlerindeki birlik liderleri, #Suriye üzerindeki kontrolü koordine etmek için bizimle iletişime geçti...

Bu tam bir zafer !!!

Sabırla gelen Zafer

Hedef Şam !

eL_Muhacir Çevrimdışı

eL_Muhacir

İlimsiz Mucâhid, kâtil; Cihâdsız âlim, belâm olur
Frm. Yöneticisi
Bazı tekfircilere acıyorum, akideleri bu sevinçten mahrum olmalarını gerektiriyor. Bizim te’vil ehli dediğimiz muhafazakar kesim bile maslahatın muhalifleri desteklemekten yana olduğunu anlamış, bazı tekfirciler anlayamamış. İsrail ve ABD’nin projesidir diye iftira eden tekfirci bile gördüm. Allah ıslah etsin.

ALLAH (c.c) onlardan izzeti,şerefi,rahmeti,bereketi almış.Üstüne Salak salak konuşup oturduğu yerden güya tevhid ehli bide.Ulan dürzü bir dikili ağacınız bile yok bu ümmete,Ne faydaları oldu ümmete ? ümmetin iffetli bacılarını ypg denen kafirlerin ellerine bırakıp kaçanlar kim ? ey harici köpekler de onlara kardeşim.

Vallahi bu imanları kendilerine fayda sağlamayacak.Ümmetin derdi ile dertlenmeyen bir iman nasıl olabilir ? Tağuti sistemlerin gölgesi ikameti altında olup, ar edip susacağı yerde konuşmaları çıldırıcam. Dilleri kopsun,bırakmış olduğu sakalları ot olsaydı da mücahidlerin atlarına yem olaydı.

ALLAH sübhanehu ve teala başta suriye ve dünyanın bütün beldelerinde mücahidlerin yardımcısı kılsın.

Abdullah el Hanbeli Çevrimdışı

Abdullah el Hanbeli

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
ALLAH (c.c) onlardan izzeti,şerefi,rahmeti,bereketi almış.Üstüne Salak salak konuşup oturduğu yerden güya tevhid ehli bide.Ulan dürzü bir dikili ağacınız bile yok bu ümmete,Ne faydaları oldu ümmete ? ümmetin iffetli bacılarını ypg denen kafirlerin ellerine bırakıp kaçanlar kim ? ey harici köpekler de onlara kardeşim.

Vallahi bu imanları kendilerine fayda sağlamayacak.Ümmetin derdi ile dertlenmeyen bir iman nasıl olabilir ? Tağuti sistemlerin gölgesi ikameti altında olup, ar edip susacağı yerde konuşmaları çıldırıcam. Dilleri kopsun,bırakmış olduğu sakalları ot olsaydı da mücahidlerin atlarına yem olaydı.

ALLAH sübhanehu ve teala başta suriye ve dünyanın bütün beldelerinde mücahidlerin yardımcısı kılsın.
Amin akhi

İ Çevrimdışı

İki Hicretyolu

İyi Bilinen Üye
İslam-TR Üyesi
Mücahidlerin başkent Şam’a doğru ilerleyişleri bölgedeki dengeleri değiştirecek düzeyde bir gelişmedir.
Konuyla ilgili olarak Suudi Arabistan, BAE, Ürdün, Bahreyn, Irak ve İran gibi ülkeler hızlı bir şekilde Esed rejimi yanında konumlandıklarını ortaya koydular.
Zira bu devletler, bu çapta bir gelişmenin, bölgesel bir dönüşümün yanında kendi iç istikrarlarını da köklü bir şekilde etkileyeceğinin farkındalar.

İsrail için ise, başkent Şam’ın mücahidlerin eline geçmesi, İran’ın kurusıkı atom bombasından daha büyük bir tehlikedir.
2015 senesinde İdlib şehri mücahidlerin eline geçtiğinde, Esed İsrail’i bununla uyararak kendi bekasını sağlamaya çalışmıştı.
Gene Rusya’nın tüm dünyanın gözü önünde on yıldır Suriye’de işlediği katliamlara bu yüzden göz yumuluyor.

Ama her şeye rağmen Allah’ın yazdığı kader işlemekte; Kudüs yolu Nusayrilerden ve Rafızilerden temizleniyor ve yaklaşan yaklaşıyor.

Alıntı

...................................

Ebu Katade el Filistini:

Aramızda yaşayanlardan bazıları Kudüs'ün fethini kesinlikle görecek.

Suriye'de yaşananlar Mescid-i Aksa'yı gasp edenlere karşı cihadın mukaddimesidir.

....................................

“Şam ehli bir düşmana karşı birleştiğinde, bozguna uğramaz.
Hadiste şöyle buyrulmaktadır: “Kıyamet kopana kadar garp/batı ehli galip olmaya devam eder.”
Ahmed b. Hanbel şöyle der: “Onlar Şam ehlidir.”

(Abdulaziz Tarifi)

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

abdul muntakim

Üye
İslam-TR Üyesi
Türkiye'de kaim maturidi, eşariler dahi Suriye'deki selefileri esad'a karşı destekliyor. Türkiye'deki bazı selefiler(!) ise onları tekfir ediyor. Allah sizi hayırla ıslah eylesin. Dillerinizden mücahid ve mustazafları korusun.

Üst Ana Sayfa Alt